Kiwča :D

Odměna!!! <3

Ahoj lidi!

My.................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jsme........................................................................................................................................................................................................................................................... V..............................................................................................................síni slávy.......................................................................na.....................................................................................................................................................................................................................................................................

<3!49. MÍSTĚ!<3

Ano,ano, jste prostě nejlepší!! <3 :-* Tak jo a teď to máme tu soutěž :) Moc děkuji :) Miluju vás <3 :-* :D A ty soutěže jsou dvě :D

1. Soutěž o nejlepší upravování

Půjde o to, že: Já sem dám (dolů pod to) fotku.... Sebe. A vy to musíte, co nejlépe, nejvtipněji, nejhezčejc upravit :) Prostě to nějak zajímavě upravit :) Prosím nešiřte nikde nikdo tu fotku! No a pak mi to pošlete na email (viktorka.kl@seznam.cz). Můžeš to upravit, kde chceš a jak chceš :) 

Pravidla: Fotku uprav ty! A nešiř ji :) Pokud se chceš přihlásit napiš do com- PS Hlásím se! Fotku můžeš odevzdat pouze v termínu!!!!!!!!!!!!!!! Dej plus na příspěvek, sleduj prosím blog :) a napiš ten com :) A pak tě přihlásím :) Děkuji :) A přihlásit se můžeš kdikoliv :)

Termín: 12.8.-1.9. 2017

Fotka: 


2. Soutěž o nejlepší blog :) 


Půjde o to,že: Další soutěž bude o nejlepší blog :) Protože když udělám soutěž o nej článek všichni udělají co nejhezčí a dbají pouze na tento článek a já si prohlédnu "celý" blog. Samozřejmě budu tolerantní k "nesmyslným a divným či ""hnusným"" " článkům :) 

Pravidla: Napiš do com B hlásím se :) Pokud se hlásíš do obojího napiš oboje :) Nic více není potřeba :) Jen bych potřebovala, aby jste mi to napsali :D A dej sem pls plusko, sleduj blog a napiš ten coment a pokud se ti to příčí....  Soutěže jsou pouze pro fans :D :) 

Termín přihlášení: 12.8.-19.8. 2017

Vyhlášení: Až to stihnu všechno zkontrolovat :) 


Ceny (k obojímu)

1. místo- 15 plusek, sledování, přátelství, pokud budeš chtít přidat do skupiny, 1 série na přání

2. místo- 13 plusek, sledování, přátelství, pokud budeš chtít přidat do skupiny, 3 články na přání.

3. místo- 10 plusek, sledování, přátelství, pokud budeš chtít přidat do skupiny, 2 články na přání.

4. místo- 5 plusek, sledování, přátelství, pokud budeš chtít přidat do skupiny,1 článek na přání.

5. místo- 3 pluska, sledování, přátelství, pokud budeš chtít přidat do skupiny.

POZN.: Ke prvnímu místu pravděpodobně ještě něco přidám k ostatním možná taky..... A k té sérii na přání.... Bude mít povinně minimálně 7 dílů.... Pokud to bude lidi bavit klidně ji nechám... Za každým článkem na přání (v případě série to bude za každým dílem) bude na konci napsáno jméno toho kdo to požadoval :) 


No a to je k soutěžím asi vše :) Ještě pro milovníky a majitele psů :) Mám nový blog a budu ráda když se na něj podíváte napíšete mi dotaz ohledně psů a taky mi dáte tip na další článek/rubriku nebo tip ohledně webnode blogů :) Díky!

A díky všem za náš úspěch :) Zatím papa!

P.S. Mám od váš už 519 plusek! <3 :* :) :O Jste úžo <3

BLOG O PSECH




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.