Kiwča :D

Krychlič

Čahojda Ňafíci!♥

Ještě předem chci říct, že se chystá článek ohledně dušiček, takže se těšte! Dále na mém blogu stále přibývají články, takže se koukněte!!!! 

No a jdeme na to!!!!

Krychlič

To je takový pardubický rodák :D Myslím, že každý Pardubák je zná a nejen oni... No a pokud je neznáš, tak ho poznáš! Točil se o něm i dokument "Říkají mi Krychlič" tak se kdyžtak můžete juknout, já to ještě neviděla, ale plánuju :) No a teď něco o něm! 

Václav Kulhánek, celým jménem Josef Václav Antonín Kulhánek, přezdívaný Krychlič, je legendární postava Pardubic, která je od 60. let 20. století se zjevuje v Pardubicích se svým zajímavým účesem. Typické rysy Krychliče je jeho extravagantní účes ve formě vysokého hranolu, ozdobený na přední stěně několika vkusnými spirálkami stočených vlasů a také jeho typické líčení, které mu dodává vzhled oživlé voskové figuríny. Názory na to, proč Krychlič nosí svůj účes, se různí. Legenda například praví, že podobný účes kdysi nosil Krychličův homosexuální partner, který tragicky zahynul, a Krychličova image je tak jeho věčnou připomínkou. Nejprve dva roky učil na základní škole a později pracoval ve společnosti CHEMING v účtárně a na personálním oddělení. Neskrývá svou homosexuální orientaci (takže kluci bacha! :D Máte tady kandidáta pokud,... :D Ne já si z toho srandu dělat nebudu) a podle vlastních slov je doktorem přírodních věd. Žije ze starobního důchodu a bydlí v Nemošicích u starého mlýnu, kde chová větší množství slepic. Krychlič se zjevuje v prakticky nezměněné podobě již od poloviny 60. let, v roce 2010 mu údajně bylo 70 let. Nejčastěji ho můžete potkat na pardubickém Hlavním nádraží, Masarykově náměstí, MHD, na Třídě míru a třeba i v Afi paláci nebo v Kavárně u Bajera či jiných obchodech na Třídě míru. (vím je to Atrium palác, ale stejně tomu všichni říkaj AFI! :D). Taky jezdí někdy vlakem do Prahy, kde si údajně nechává upravit účes.

Někteří lidé, si myslí, že je nesmrtelný a jeho tajemnost, vzhled a vzpřímené držení těla v nich vzbuzuje strach.


Sorry, tohle bylo trochu jiné, ale tak jste se alespoň něco dozvěděli ne?

Zatím papa Ňafíci♥

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.