Kiwča :D

DIY ze dvou věcí- Lepidlo a noviny

Čahojda Ňafíci♥

Opravdu, se moc omlouvám, že nebyli články, ale nemám čas... V úterý a středu nebudou vycházet, kvůli tomu, že škola končí a já hned letím na koně/basket, Ve čtvrtek by jeden dva vyjít měli a v pondělí taky. V pátek většinou taky. A o víkendu vůbec, pravděpodobně budu hrát basket i za starší kategorii a tak nebudu mít moc volných víkendů. No a tak to je :) Ale teď se vrhněme na náš článek :) Jo a ještě něco- pokud se to bude hodně líbit, udělám z toho sérii. 


Lepidlo a noviny

Lepidlo a noviny. Myslím tekuté lepidlo. Pokud je smícháme vznikne taková hmota, která se dá různě tvarovat a po zaschnutí ztvrdne. A když se to natře akrylovkami, vypadá to opravdu báječně.  Dají ze zní dělat různé věci a některé z nich vám dnes představím :)

Sošky

Samozřejmě jsou na prvním místě sošky.  Dá se to dělat podle něčeho (např. balónku) a pak to z toho vyndat. Nebo to prostě udělat takové... Vyplněné. No a tady jsou typy, na věci které můžete udělat. A i nějaké předlohy "poloh", které můžete udělat :)

Kočka


Pes


Kůň


Jiná zvířata


Lidé


Věci


 Vyrobené sošky:


Masky

Blíží se Halloween a tak se to hodí. Prostě si nafouknete balonek a z nějaké strany začnete pokládat noviny a lepidlo. No a po zaschnutí stačí nabarvit a balonek vyndat.... Typy na masky: 



A takto vypadá maska vyrobená:


A mějte radost, že jsem to sem dala... Toho klauna se celkem bojím. Ano jsem magor


No a to je tak všechno... .Líbilo? No a jaké další dvě věci by to měli být příště? 

Zatím papa ňafíci♥

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.