Bouncing Clown
Hra - Bouncing Clown
Video se načítá
Snail Bob 3
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Cloud 9
Hra - Cloud 9
Video se načítá
Pets Real Haircuts
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
 

Kiomi's FNAF blog

Muselo se to stát? 5. díl

Ahojky!!!! Je tu další díl tohoto příběhu!! Taky se asi pooooooooooommmmmmmmmmmaaaaaallllllllllluuuuuuuu blížím e ke konci, ale nebojte, bude zas jiný :D. Mimochodem: Zase jsem dělala návrh na dead screen, co říkáte?



                                                                       Foxy

Probral jsem se. Ležel jsem na zemi, leželi i ostatní, a podle všeho všechny včetně mě bolela hlava. Buď jsme všichni totálně na káry, nebo se stalo něco závažného. A jo, Freddy minioni!! Něčeho  jsem si všimnul: Zero chyběla. Pak jsem si vzpomněl, že ji někdo unesl. Oznámil jsem to všem. ,,No jo, ale jak ji najdeme?" zeptal se Springtrap, který se z úděsu vzpamatoval jako první. ,,Pomoc, zachraňte mě!!" ozval se jako na zavolanou tichý vzálený hlas Zero. ,,Zero!!!! Mluv na nás!! My půjdeme za hlasem!!" zavolal jsem na oplátku. Po pizzéri se začal ozývat šum, který se pomalu změnil na zpěv. Šli jsme za zpěvem, který připomínal Freddyho písničku, když hlídači dojde baterie. Pak se ale hlas ztišoval.,,Zpívej dál!!" zavolala Darja. Věděli jsme, že jsme blízko.....

                                                                       Zero

Slyším je. Prosí mě, abych zpívala hlasitěji. Ale já nemůžu, protože mě někdo zezadu škrtí. Nešťastně se chytám za šálu, kterou mě škrtí a snažím se jí z krku jakkoliv servat. Beznadějně. ,,Vítám tě!" ozval se hlas a přede mnou se objevil BB. Snažila jsem se myslí spojit s Darjou, ale viděla jsem jen to, co viděla předtím, než omdlela. Asi se jí ještě nenastartoval správně systém. Komu mohli patřit ty svítící oči? Odpověd okamžitě přiběhla sama. ,, Pane, pane, naléhavá zpráva!!!" ozval se tenký hlásek. ,, Pusť ji a hoď ji do klece!" nakázal BB. Mohla jsem se otočit na toho, kdo mě škrtil. Když jsem ho zahlédla, chytla jsem se za pusu a pustila jsem slzy. Zeky!! Zeky nghtmare!!! Co s ním udělali? Z klece jsem pozorovala, komu patřil ten pisklavý hásek. ,, Co máš za zprávu, Plushtrape?" řekl BB a ze tmy vyběhl malý plyšový zajíček podobný Springtrapovi. ,, Mise selhala a minioni jsou uvěznění!!" zasténal Pluhtrap. Uslyšela jsem kroky před naší místností. To musí být Foxy a ostatní. Spustila jsem zpěv na celé kolo. ,,Zmlkni!!"  zaláteřil BB a JJ se otočila ke dveřím, které se prudce rozrazily. Parta!!! Usmála jsem se na Foxyho, který mi ůsměv oplatil. JJ se zazubila. Stiskla tlačítko, které přivolalo Mangle nightmare. ,,Na ně!!" zavelela a Mangle se rozběhla proti partě. Foxy hořce polkl.

To je vše, snad se líbilo a Ahojky!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.