Kiomi's FNAF blog

FNAF SL story - pilotní díl :3

Hai všichni!
Jsem tu s nový příběhem z FNAF světa! Snad vás překvapí změna, co se stala :D. Když už jsme u přakvapení, přečetla jsem si zpětně po roce "Muselo se to stát?"...........no twl, jsem opravdu udivená :D



Úcítila jsem náhlou palčivou bolest. Pomalu, ale jistě jsem otevřela oči. Kde je Shira? Kde je Jeanie? Bonbon, Chica? Kde jsou všichni? Promnula jsem si levou rukou oko. ,, Au, přestaň!" zakřičela moje ruka. Moment, co? Podívala jsem se na mou ruku, na které místo dlaně byl malý králík. Podobal se Bonbonovi, až namísto modré barvy měl růžovou. ,,Pardon? Kdo.....jsi? Proč tě mám místo ruky a kde to jsem?" zeptala jsem se. Králík se lehce oprášil. ,,V poho. Já jsem Bonnet the hand puppet. Abys semnou bavila děti a ta třetí otázka byla?" ,,Kde to jsem?" zopakovala jsem trpělivě. ,,V Cirkusu přece!" usmála se Bonnet. ,,Eh....já jsem se asi zbláznila." Zahlédla jsem zrcadlo. Pomalinku jsem se k němu dopotácela. Můj obličej byl rozřezaný na části, kterýma jsem mohla pohybovat. Odlepila jsem si z hrudníku jmenovku. Vypadá to, že mé jméno mi nechali. Pod jmenovkou se nacházel repráček.

,,Musí to být někde tady!" uslyšela jsem dívčí hlas. ,,Nenenenene! Určitě to bylo na druhý straně!" řekl zase jiný hlas, tentokrát klučičí, trochu křiklavý a zvláštní hlas. ,,Ticho Fredde. První dojem je důležitý, tak to nezkaz." zaduněl elegantní hlas. S nadějí jsem se nadechla, že uvidím Freddyho. ,,Podle všeho tady." Dveře se otevřeli a k mému zklamání se objevil jiný Freddy. Teda, objevil......spíš vpadl dovnitř. Natáhl se přímo přede mě a já stěží zadržovala smích. Zvedl hlavu, podíval se mi do obličeje a začervenal se. ,,Eh....pardon." Dál vešla baletka. Pozororovala ho, jak se sbírá ze země a plácla se do čela. ,,Co jsem ti před NECELOU minutou říkala o prvním dojmu?!" sykla naštvaně. ,,Klid Bally!" Vešel humanoidní robot s dvěma zrzavými culíky. Dále vešla liška........hodně podobná Mangle. ,,Mangle?" Zeptala jsem se směrem k ní. Liška se na mě otočila. ,,Prosím?" zatvářila se překvapeně. ,,Neznám žádnou Mangle." Smutně jsem sklopila hlavu. ,,Omlouvám se, myslela jsem..." začala jsem popotahovat. ,,To je v pořádku. Neplač." usmála se ta liška. ,,Vítám tě tu!" řekl ten humanoidní robot a natáhl levou ruku ke mě. Taky jsem jí chtěla podat ruku, ale místo toho jsem jí podala Bonnitu. ,,Oh....jistě.!" usmál se humanoidní robot a podal mi druhou ruku. To už jsme si potřást mohly. ,,Já jsem Baby." Ukázala na balerínu. ,,To je Ballora........" Dále ukázala na toho medvěda, kterej mi zamával. Taky měl na ruce králíka, ale ten už vypadal, jako Bonbon a měl ho na pravé ruce. ,,......Funtime Freddy a Bonbon hand puppet........" a nakonec ukázala na Man......teda na tu lišku. ,,.....a to je Funtime Foxy. A jak se jmenuješ ty?" usmála se. ,,Ki.......Kiomi." řekla jsem. ,,Jmenuju se Kiomi."

Je to zatím pilotní díl, takže nevím, zda budu pokračovat. Piště připomínky, cokoliv a
Remember to smile!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.