Monster High Abbey Bominable
Hra - Monster High Abbey Bominable
Video se načítá
Barbie at School
Hra - Barbie at School
Video se načítá
Dojení kravičky
Hra - Dojení kravičky
Video se načítá
Bad Ice-Cream 2
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Dolphin Olympics
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Runner
Hra - Runner
Video se načítá
 

Kiomi's FNAF blog

Dlooouhééé počteníčko :D

Ahoj animatronici a animatroničky!! Mám tu jeden dlouhý příběh, aneb když se nudím, co mi vzniká pod rukou:D Je to fakt dlouhý, tak si k tomu vemte chipsy a kolu :D

Normální sobota v 9 večer. Zase sedím u počítače. Ale rodiče jsou pryč, takže jsem si zvolila skvělou zábavu: Pustila jsem si FNAF film a dala jsem si chipsy. Dneska mám náladu se bát, tak si to hodlám užít. Wau, fascinuje mě, jak je to udělané. Teď běží scéna, jak se Bonnie pomalu přibližuje k hlídačovi. Co to?! Otočil směr, blížil se k obrazovce a praštil do skla. To jsem nečekala. Počítač se roztříštil na spoustu kusů. Vyjekla jsem a upustila jsem chipsy na zem. Rozbíhám se do pokoje. Ano, chtěla jsem se bát, ale tolik zas ne. Rozrážím dveře a........a sakra! Zřejmě jsem vyrušila Chicu, která rozhrabávala moje věci. Vyjekla jsem a bězěla jsem na záchod, protože se tam dá zamknout. Z okna se k nám dostává Freddy. Bonnie zkoumá mé spadané chipsy. Dobíhám na záchod a....Foxy se asi pokouší urvat prkýnko? Každopádně běžím do obýváku. Nebo spíš tam couvám. když jsem tam docouvala, do někoho jsem zezadu narazila.
Ztuhla jsem a zkusila jsem rukou něco nahmatat. Uf, animatronik to není, cítím látku. Prosím, ať je to kdokoli z mojí rodiny! Zvedám pomalu pohled nad sebe.....a culí se na mě Purple guy svým tipickým úsměvem ve tvaru půlměsíce! Chtěla jsem zařvat ale on mi zacpal pusu. ,,Drž hubu, nebo nás najdou!" řekl šeptem. Zarazila jsem se. On mě nechce zabít? ,,Ne, nechci." Cože? Jakto? to vypadá, jako by.... ,,Uměl číst myšlenky?" Ne, to neumím, jen jsou to tipické otázky, na které se mě každý ptá jako první." ,,Každý?" vy jste se už k někomu někdy dostali?" ,,Ne, to sice ne, ale pro všechny jsem zlý nemilosrdný a přinějmenším teplý vrah." ,,Jo všimla jsem si." ,,Jak se vůbec jmenuješ?" zeptal se najednou. ,,Já?" Purple guy se plácl přes čelo. ,,Ne, asi ta židle" řekl ironicky. ,,Aha, já jsem Michala." řekla jsem. ,,A, ty nevíš, jak je odsaď dostanem?" zeptala jsem se a on zavrtěl hlavou. ,,Já ani nevím, jak jsme se sem dostali...Nevíš, kam by šlo se schovat?" No možná.." zamyslela jsem se,,Možná na půdu!" Schodila jsem rychle žebřík a vylezla jsem nahoru. On ale šel pryč. ,,Kam jdeš řekla jsem ,,Chvíli počkej, hned se vrátím." Čekala jsem docela dlouho. Když jsem se podívala asi po 10ti minutách dolů, lezl za mnou Golden Freddy a v ruce měl oblek. S výkřikem jsem vzala ty a praštila jsem ho přes hlavu, takže spadl dolů. Bylo divné, že na jeho hlavě začala téct krev. ,,Jsi máčklá nebo co? To jsem já Purple guy! Au, ty vole, čim jsi mě to praštila?" ,,Promiň!! Polez, najdu obvaz!" křikla jsem.
Roboti zvedli hlavy. Rozběhli se k nám. Pomohla jsem mu vylézt nahoru a jen tak tak jsem vytáhla žebřík a zaklapla poklop. ,,Teď se k nám nedostanou. Hele, je tu obvaz!!" řekla jsem a Purple guy si sundal žlutou medvědí hlavu. ,,Ježiši, ty jsi na mě snad hodila cihlovou zeď ne?" držel se za hlavu. ,,Uhni s tou hnátou nebo ti ji urazim!" řekla jsem trochu rozlobeně. Pokaždý, když jsem mu chtěla hlavu obvázat, tak si ji zakryl rukou. Purple guy se na mě překvapen podíval a sundal ruku dolů. ,,Promiň" řekla jsem. ,,Tak, a teď by se hodil někdo, kdo zná všechny Sci fy filmy, aby nám pomohl. Zablumala jsem. ,,Moment! Moje kamarádka zná skoro všechno!!! Mám jí zavolat?...Moment..mám mobil dole!" zasténala jsem. ,,Nemáš, já ho vzal sebou!" zazubil se a vytáhl můj mobil. Otevřel ho na uzamknutou obrazovku. ,,Ale ale.." zasmál se a ukázal na mojí tapetu na uzamknuté obrazovce, na které byl on. ,,Tady je někdo moje fangirl!" Začervenala jsem se. Nejhorší bylo, když odemkl n normal. obrazovku, na který byl zase on. ,,Aha, tak to je úlet!! Vau, v galerii nastahovanej asi 30 obrázků se mnou..." ,,Přestaň se mi hrabat v moblu!" a vyrvala jsem mu mobil z ruky. ,,Vytáčím....Ahoj!! Prosimtě, vím, že mi to nebudeš věřit,ale.." Vyprávím ji všechno, co se stalo. ,,A fakt tu sedí se mnou!" vypískla jsem nadšeě. Purple guy s obvázanou hlavou vypadal tak roztomile:3. ,,Ale k věci: Jak je všechny, možná kromě Purple guye," Spražil mě pohledem. Ignoruju ho. ,,...dostat zpět?"
,,Počkej, skusím něco zjistit..." řekla kamarádka a začala ťukat do počítače. Ale mobil mi vypadl z ruky a roztříštil se stejně jako počítač i jako okno. ,,A sakra..." ukázal Purple guy k poklopu, který se nadzvedl a rozběhli se k nám roboti. Mě i Purple guye chytily. A..........ležím v posteli? Byl to sen?! Zvedám se. Vždyť rodiče jsou dávno doma! Okno, mobil i počítač jsou v pořádku. Uf, byl to jen sen. Au! Na něco jsem šlápla a řízlo mě to do nohy!! Zastavila jsem krvácení a podívala jsm se, na co jsem šlápla. Byl to fialový plyšák s kudlou v ruce a s nějakým papírkem. Zvedla jsem ho a na papírku stálo: Už jsme spátky, nikomu se nic nestalo:) Purple guy PS: Měj se, Purple girl XD Takže to nebyl sen?

Komentáře

pupik99(Outlast fans)

Ouu ta kudla mysela bolet smajl smajl smajl já ju radši když ji někdo drží smajl. Je to fakt hustý a trochu se mi zdá i šílený....ty jsi mů člověk XD XD

pupik99To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

monstr haaj: Ano.Říkáme.Snaž se to pochopit z jejich pohledu.Ne všichni jsou stejní.Někdo taky může říkat,jak je ten obraz úžasný a jiný zase že tam jsou jen čáry,tak to respektuj.

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pouchlusněbe(ANIME!)

Co ti mám na to říct? Ty v tom lítáš až po uši.Je to více-méně z části pravda a já nebudu pokračovat,protože jsem něco slíbilasmajl

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.