KAROL´S BLOG

Pět elementů 1 ***nová povídka***

Mňauky holky (a kluci). Po dlouhém a usilovné přemejšlení jsem se rozhodla, že na svém blogu zveřejním povídku. Ale nejsem si jistá, zda je dobrá, proto sem dám pouze krátký přehled, o čem to je. Snad se bude líbit a dostanem se i k ději. 


Začátek příběhu se odehrává na střední škole Maidstonu. Malém městě ve Velké Británii.

Do školy chodí spoustu normálních puberťáků.Mezi nimi třeba Verča. Ne moc oblíbená holka. Má jenom jednu kámošku Misi. Jsou spolu BFF. 

Dál třeba Rachel. Je to celkem oblíbená holka. Jedna z nejoblíbenějších. Má spoustu kamarádek i kámošů. Dříve chodila s Daivem. Ale asi po měsíci ji dal Dave kopačky, ale rozhodli se, že zůstanou kamarádi. Poté se Dave, začal vážně zajímat o Verču.

Dave je také oblíbený, jak u kluků, tak u holek. Jestli víte co tím myslím :-P. Je to kapitán školního basketbalového a fotbalového týmu. Je to opravdu velký sportovec a jeden z nejvyšších kluků ze třídy.

A nakonec třeba Jack. Nijak zvlášť nesportuje, ani není moc oblíbený, ale kamarády má. Poměrně rád se učí, a jde mu hodně dobře matematika, ale není šprt! I když se zdá, že jsou tito čtyři puberťáci normální, tak v jejich nitru je něco, co nikdo jiný nemá. Jsou něčím výjimeční. Jsou jedineční. I když o tom ještě neví, tak na svých prvních společných prázdninách poznají jednu neobyčejnou holku. Tajshu, která je už hodně dlouho uvězněná na ostrově. 

A také poznají, že získat to, co se nikomu jinému zatím nepovedlo, není tak lehké. Zůstanou napospas obrovské spoustě vody, bude je pronásledovat oheň, jeskyně je začne lisovat, a nakonec nebudou moci dýchat, ale hlavně budou muset porazit chlápka, co umí číst myšlenky. Aby ho porazili, musí získat pět kamenů, ve kterých je ukryta moc pěti živlů. Jenže jen čtyři živly jsou známi. Jsou to oheň, voda, země a vzduch, ale který je ten pátý? A podaří se jim to? 


Tak, snad se líbilo. Pište mi do komentářů, zda by jste tu povídku chtěli. Mějte se hezky a...ČAU

PS: město Maidston vážně existuje! 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.