Makeup Artist Adriana
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
Babysitter
Hra - Babysitter
Video se načítá
Bomb It 3
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
 

Kakajíčko s Otys

Názorovka na hráčky HPD


Vítám vás u mého dalšího článku. Tentokrát to bude takový speciál a bude to ,,Názorovka na hráčky HPD."

Většinu z vás neznám, takže pokud o vás napíšu úplnou jednorožčinu, tak... Moje vina to není... 

Eh, taky nevím, proč jsem to zařadila do kategorie ,,Celebrity". Prostě tu nebyla kategorie ,,Názorovka" nebo něco s HPD, takže to prostě berte jako kategorie: ,,Názorovka na hráčky HPD." 


 

*Jde vyčarovat hráčky HPD v nějakých creatorech...*

 


monstr haaj:


Myslím, že ty ses přihlásila jako první. I když tě neznám, tak jsi podle mě super holka, která má velkou fantazii. Snažila jsem se nějak podle tvé profilovky vytvořit holku v Mega Anime Avatar Creatoru a myslím, že to nedopadlo až tak strašně... P.S.: To v tvé ruce má být tužka, protože mělas na profilu, že ráda kreslíš... 


ája 4:


Tebe jsem v tom creatoru nevytvořila, ale hádej, co jsem našla? 

 

Asi mě za tohle zabiješ...

No, abych přešla k tomu názoru: Podle mě jsi milá a hrozně fajn holka, kdysi jsem si s tebou psala a nepřišla si mi vůbec taková, jaká si říkala... Dokonce mi ty časy, kdy jsem si s tebou psala chybí... A taky máš fajn blog, škoda, že na něj nepíšeš víc. 


Akalik:

 

Máš vážně super B.L.O.G a určitě už ti musím lézt na nervy mou dotěrností, že musím být ve všech tvých názorovkách... Jinak Elenillonské lesy jsou někde hned vedle Las Jednorožec, takže pokud si čteš tenhle článek, tak bys mě mohla navštívit. Podle mě jsi super a také jsi moc skvělá kuchařka, zbožňuji Láďu Švestku! Už mě asi nic nenapadá, takže... Namárië!


Anka B.:


Chtěla jsem ti dát do náruče ledního medvěda, ale nějak tam nebyl, tak jsem ti aspoň dala na rameno vlka... Teda... Měl to být vlk... Měla by si kandidovat na prezidentku - Anka jako Zeman byla skvělá!!! Velmi mě bavilo tvé ,,Anka? Who is Anka?" Škoda, že byl poslední díl. I když tě neznám, tak tě mám tak nějak "ráda" - tím chci říct, že jsi fajn holka... 


Artë:

 

Ach, odpusť mi, nějak se mi to nepovedlo, měla to být tvá profilovka, velice se omlouvám, jen mě nezabíjej!!!

Takový kousek od sebe bydlíme a ani jsme o tom nevěděly! A dokonce toho máme i tolik společného. Jsem fakt ráda, že jsem tě poznala, ty duhový jednorožče!!! Jsi super holka #JednorožciJedou! #LadímeDoFialova

#FialovýPopcornJeNej!


bára111:

 

Nevím proč, ale prostě si tě představuju takhle... Když jsem tě dělala (vůbec to nezní divně) v tom Creatoru, tak jsem si vzpomněla na Elsu z Frozen a tak jsem tě podle ní tak trochu vytvořila, vůbec nevím proč... Jsi pro mě opravdu skvělý člověk a nechápu, jak si mohla od začátku až do teď podporovat moje články, obdivuju tě za to! A tvůj Food tag se mi hodně líbil, uvítala bych víc takových článků... Určitě v tom pokračuj!

... Aaa to je tak všechno takže ahoj. :) 


buble:

  

Nevěděla jsem, který klobouk je lepší, proto jsou tu dva obrázky... 

Hodně se mi líbí tvoje profilovka, tak snad jsem ji těmi mými "skvělými" výtvory nepokazila... Sice tě neznám, ale určitě jsi fajn. A taky se mi líbí tvůj originální název blogu, je super! 


Caliopeia:


No, nevypadá to tak zle, ne? 

Hodně se mi líbí tvůj profil, jsem ráda, že aspoň nějací lidi tady na HPD mají rozum...

Myslím si, že na psaní povídek máš vážně talent, takže s tím určitě nepřestávej! ... Celkově se mi líbí tvůj blog a myslím si, že i názorovky ti jdou. Neznám tě, ale působíš velice mile! 


Gaia:

 

Tenhle obrázek jsem dělala ještě podle tvé minulé profilovky. A myslím, že kdybych to dělala podle tvé současné profilovky, tak by to dopadlo ještě hůř... ,,Maloměstečko v obláčku lahodného smogu." Tahle hláška je prostě geniální! Hodně se mi líbí tvůj blog, hlavně tvůj poslední článek. Určitě jsi super, holka, škoda, že se víc neznáme... 

Toť vše co jsem ti chtěla sdělit...


KETRINKA1:

 

Tenhle obrázek jsem se snažila dělala podle tvé profilovky a ty uši jsem tam přidala jen tak, protože se mi to tam tak líbilo... Podle mě jsi prostě milá holka, která miluje citáty, fantasy, detektivky apod. 

Poprvé jsem v tom Creatoru dělala úplně jinou holku, která tu má přezdívku katerinka1, protože jsem si tě tak trochu spletla, ale jsem ráda, že jsem na to přišla, protože bych tu tohle nedorozumění nějak nechtěla řešit, heh... No, snad se ti ten obrázek aspoň trochu líbí... #LadímeDoFialova


kocka perska:

 

Ach, ty naše perverzní konverzace... Myslím, že ten obrázek se celkem povedl, ne? Co myslíš? P.S.: To na tvé hlavě má být kočka... Tvůj poslední článek je vážně super, Matilda mě bude děsit až do smrti... Jinak: Jsi vážně super a skvěle se s tebou povídá (píše), jsi jedna z mým nejlepších kamarádek tady na HPD. Hlavu vzhůru, ty "odpade společnosti" ! 


lucka874:

 

Prostě holka milující Nirvanu, rock 'n' roll atd... Taky tě moc neznám ale jsi fajn holka a máš super blog, jeho název mi trochu připomíná ten můj na jiném profilu... Opravdu mě asi nic nenapadá takže: #LadímeDoFialova (už asi po 3x) 


Ravenclaw:

 

Už víš, na co jsem chtěla tu tvou profilovku v barevném... Snad jsem ji zase až tak moc nepokazila... A pokud ji kreslilas ty, tak to pro tebe!

Pro začátek 1 slovo: Havraspár...

Vím, že to píšu snad všem, ale máš skvělý blog! Hodně se mi líbí tvůj Spring Tag a také i Summer Tag, vlastně všechny tagy a jiné články... 

Někdy budeš muset zajet do Las Jednorožec a pomůžeš mi s úkolama... 

A pokud bych měla vybrat jednoho poníka, kterého mi připomínáš z MLP byla bys Twilight Sparkle!  

A opět: #LadímeDoFialova


Rere:

 

Sice tě také neznám (jako většinu lidí, kteří se přihlásili do mé názorovky), ale určitě budeš fajn! Nikdy jsem do skautu nechodila a nikdy jsem se o tyto věci nezajímala a ani mě to nelákalo, ale přesto mě zajímá, jaké to tam je, takže to určitě napiš do komentáře! Myslím, že si za své články zasloužíš víc plusek, protože některé si zaslouží mnohem víc plusek, než mají! Do budoucna přeju spoustu úspěchu a určitě udělej víc článků jako: Disney Princezny: jak jsou staré? !


Rive:

 

Zkus si představit, že ty kočičí uši jsou medvědí... 

Mockrát bych ti chtěla poděkovat za tvé skvělé odpovědi do obráceného tagu, Cukříčku!

... A taky ti děkuju, že jsi mi poradila s tou češtinou, heh... 

Sice jsme si spolu celkem napsaly 18 zpráv, ale hezky se s tebou píše, si fajn a milá holka.

A asi po 5x: #LadímeDoFialova ... Asi si budu taky muset sehnat fialovou profilovku! 


SelenaG:

 

Řekla bych, že tenhle obrázek je jeden z těch, které se mi nejvíc povedly... Snažila jsem se ho vytvořit tak trochu podle tvé profilovky. 

Taky tě neznám a podle popisu na profilu se to soudí špatně, ale určitě jsi fajn a milá holka. 

Máš PROSTĚ hezký TVŮJ BLOG a uvítala bych víc tvých názorů a Víte, že...

P.S.: Asi taky #LadíšDoFialova, že? 


Tofka:

 

Představuju si tě asi nějak takhle, Sofí. Tvoje citáty jsou skvělé, mohla bys mi taky nějaký vymyslet? 

Je škoda, že máš na blogu jen jeden článek, přála bych si, aby si psala víc... neznám tě, ale bych ráda, kdyby jsem tě poznala, působíš jako velmi milá lentilka... 

(Pokud si nepochopila to s tou lentilkou: ) 

... A já myslela, že M&M's se vyrábí v Americe...

P.S.: #LadímeDoFialova


A poslední názor na poslední hráčku:


Vladěnka:

 

Na svém profilu nemáš nic napsané, takže o tobě nic nevím, ani tě neznám a ani nemáš žádný článek na blogu, takže názor na tebe moc napsat nejde... Ale určitě jsi fajn a milá  holka a až napíšeš nějaký článek, tak mi dej určitě vědět! 

P.S.: Máš hezkou profilovku. 


Tááákže tohle byl poslední názor, omlouvám se, že většinou je tam napsané to samé, ale já většinu opravdu neznám, takže ani o nich nic nevím... Tohle by bylo pro tenhle čláenk všechno a jako další článek asi vyjde názorovka na nějakou písničku, takže se můžete těšit! A u dalšího článku TAKOS! 
















Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Velmi povedené - ačkoliv jako všechno.
Huh, tak krásná zase nejsem. A šikovná také ne - tu profilovou fotku nakreslila Anka B. Je očividně dost šikovnější jak v kreslení, tak prakticky ve všem než já. Mňo děkuji, jsem ráda že se vám líbí moje stupidní Tagy.
Já a Twilight ? Mezi námi je pořádný, ale opravdu pořádný rozdíl.
Joup, ona je odvážný a přátelský poník, já jsem srabíček s přátelskou povahou velkou asi jako zrnko.
Ale děkuji a jsem ráda, že vám asi sednu :3
Vaše Ravenclaw
PS: Ať se snažím jak se snažím, jízdní řády zlobí : https://nahraj.to/1y8z
Obávám se, že si na mě ještě počkáte.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RereVIP(NIALLERKY:-))

Moc děkuji a na skautě je to super, ale taky záleží, do jakého oddílu chodíš, protože u mě je to dobrý, ale znám i oddíly, kde jsi celý víkend pryč a chodíš každý den cca 8 km za jakéhokoliv počasí (no tak tohle jsem přehnala smajl), takže je dobré tam někoho znát, aby ti řekl jaké to tam je. smajlsmajl

RereTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.