Enjoyable Horse Racing
Hra - Enjoyable Horse Racing
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Horse Grooming 3
Hra - Horse Grooming 3
Video se načítá
Uphill Rush 4
Hra - Uphill Rush 4
Video se načítá
Pepper Panic
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Shopaholic New York
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Hra - Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
My Dolphin Show 8
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
 

Kakajíčko s Otys

Děti se malují a mají iPhony! - Otakarčin názor

TAKOS, vítám vás u mého 2. článku. 

Dneska jsem si četla magazín na HPD, konkrétně ,,Tipy, jak dobře vypadat na fotkách." 

Čekala jsem spíš něco jako třeba dobrý úhel na focení apod. Ale když jsem si to četla bylo tam tak akorát jak se mám na focení nalíčit. Když jsem se registrovala na svém druhém profilu v roce 2013 byl magazín ještě normální: vtipy, zajímavosti o filmech a skupinách (hudebních), citáty atd. Teď tam akorát tak čítávám články o líčení. Proboha, vždyť většině holek na HPD je od 8 do 12 let. A takhle se právě dostáváme k mému článku a k tématu ,,Desetileté holky se malují." No, někdy těm holkám není ani 10, já viděla už i malé holčičky ve školce jak mají stíny, rtěnku, nalakované nehty a podobně. Opravdu si říkám, jestli jsou jejich mámy normální.

Nebo to taky může být tak, že malá Nikolka (Tohle je jen příklad, bylo to první jméno, které mě napadlo, nechci tímhle nijak urážet Nikoly, děkuji za pochopení.) je doma sama, všechny její osmileté spolužačky se malují a Nikolce je to líto... Co myslíte, že s tím Nikolka udělá? Tak, tady je pár příkladů, co by Nikolka mohla udělat..

A) Popláče si u svého Teddyho a za pár minut na to zapomene.


B) Nebude s tím dělat nic, Nikolce je to jedno.

C) Půjde k mamince do ložnice, vezme jí nějaké líčení a pomaže s tím celý obličej.

.... Odpověděly jste za A a B? Tak to je špatně, v dnešní době je bohužel pravdivé C.

 

Podívejte se na tu malou holku na obrázku, ještě jí ani nevypadaly mlíčňáky a už si točí vlasy a maluje se. 

Tak tohle je opravdu smutné. Upřímně, jednou jsem se nalíčit chtěla, ale ani jsem nevěděla, které věci jsou k čemu... Tak jsem to prostě vzdala a jsem za to ráda. A taky mi přijde, že ani nezapadám do společnosti, když se podívám na holky z naší školy přijdu si jako Alenka v říši divů. Některé nosí deseti centimetrové platformy, malují se, nosí podprsenky i když nemají žádné prsa.. No, prostě hrůza. 


A tady mám další obrázek malé holčičky, která je namalovaná: 

I když je ta holčička hezky namalovaná vypadá strašně. Dělá ji to starší tak o 5 let. 

Jednou jsem přepínala televizi a byl tam jedna americká reality show, myslím, že se to jmenovalo ,,Malé modelky." Nebo něco takového... Ty matky, které tam své holčičky přihlásily bych upalovala. 

A tady mám pár obrázků z té reality show: 

Ne, se zrakem nic nemáte, takhle ty holčičky z té reality show opravdu vypadají. 

Mně se z toho chce normálně brečet, takhle zmalovat a obléct svou dcerou jen kvůli penězům a slávě! 

Jak už jsem psala, upalovat takové matky! -_- Možná to až moc přeháním, ale tohle opravdu není normální! 

A pokud si myslíte, že je to v pořádku, tak si radši pro jistotu zajděte k psychiatrovi...

Nebo dokonce tohle:

 

Tohle už je úplná hrůza, k tomu se nechci ani vyjadřovat...


No, dobře, už jsme viděly asi šestileté zmalované holčičky v soutěži krásy, tu holčičku, která má na sobě to zlaté oblečení a gepardované polštáře a postel, malou, přerůžovělou holčičku s natáčkami a rtěnkou po celé tváři... myslíte, že je to všechno? Samozřejmě, že ne, tady mám další obrázek: 

... Kolik by jste řekli, že téhle slečně je? Napovím vám: 13 let. Říkáte si, že téhle holce nemůže být 13, že je jí tak 18, ale omyl... Téhle dívce je opravdu 13 let. 

,,Děti mi říkaj pan Au, bylo to krásný, tak čau, uvidíme se v lese na vocase, povozí tě, už se třese..." 

Omlouvám se, ale tahle písnička se k té holce úplně hodí! Nechápu, proč Řezníka všichni hejtují jen za to, že zpívá pravdu! A taky možná kdyby se třináctileté holky začaly oblékat normálně, tak by nebylo tolik znásilnění. Na google obrázcích jsem chtěla najít normální obrázek třináctileté holky a porovnat ho s tou fotkou nahoře, ale bohužel jsem našla jen tohle: 


Ach jo, dnešní generace jde opravdu do háje! A teďka nemluvím jen o desetiletých holkách, které se malují, třináctiletých, které si fotí prsa a malých šestiletých miss. 

A tohle bude další téma! A to: 

,,Malí kidi s IPhonem!"

Takových je už v dnešní době spousta. Někteří lidi, kteří mají iPhone mi přijdou povrchní a baví se jen s těmi, kteří mají taky iPhone.

Téhle je tak 15 let a už má iPhone. (No, dobře... V 15 mi to až tak nevadí, ale ten ksicht té buchty mě štve... :D)

A další!

(Asi tam to jablko nejde moc vidět, ale má iPhone.)  


Celý svět pohlcují iPhony! Každý maniak je čeká až vyjde nový iPhone, aby se ho mohl koupit. 

Dokonce už i v Simpsonových a Futuramě jsou iPhony... 

 


Dobře a teď mi budete nadávat do komentů, že ve Futuramě neměly iPhony... Není to tak úplně iPhone. Jmenovalo se to ,,eyePhone" takže výslovnost zůstává stejná, jen chtěli vymyslet něco "originálního" tak se to jmenovalo ,,eyephone" ale byl to v podstatě iPhone, jen tak pro ujasnění.


Ale tohle není až tak důležité, jako to, co vám chci teď říct.: 

Jedná se o malého, dvanáctiletého, blonďatého kluka, kterého asi budete znát pod přezdívkou ,,ZACHY." 

Tenhle "Youtuber" má 87 882 odběratelů, natáčí vlogy, DIY a hauly. (Opravdu nevím, který kluk natáčí DIY a hauly, ale nechme to být...)

Vidíte to? Ten dvanáctiletý kid má iPhone. A taky macbook. (Bohužel se mi nepodařilo najít fotku, kde by ho měl a už ani nevím jaké to bylo video.) - Pro ty co nevědí co je macbook je to notebook od Apple. Obrázek dole. ↓

Proboha, vždyť je mu 12, na co mu to sakra je?! Kdyby mu bylo třeba 25 a měl by to k práci, tak neřeknu ani půl slova, ale je mu 12, opravdu mi ujasněte, na co to ten kid má!!! -_- A je to můj názor, pokud se někomu Zachrouš líbí, nikomu to neberu... 

Já mám samsung a přežívám to... 

No, tady mám takové shrnutí: Prostě mi přijde naprosto zbytečné mít iPhone, Macbook a další věci od Apple. Občas můžete vypnout počítač a jít ven, že prý je to fajn. K životu nepotřebujete žádné předražené věci apod. Stačí štěstí, zdraví a láska. Ano, tohle vám říká bezcitná Otys a víckrát to asi neřekne, takže by jste ji mohly jednou poslechnout a udělat dobrou věc! 

A jen tak pro ujasnění: Já nikomu nenadávám, že má iPhone, když má na to peníze, tak je mi to fuk... Ale jen mi vadí ti, kteří se s tím pořád vychloubají, jako například to, že třeba ani nevolají ani nic a jen si ho drží u ucha, aby každý viděl, že má iPhone. Nebo třeba ti, kteří každému nadávají za to, že mají jinou značku než Apple. Ale hlavně to prosím vás neberte tak, že tím někomu nadávám nebo, že ho chci urazit za to, že má iPhone, macbook atd... Takhle to vůbec není! ;) Já jen myslím například ty rozmazlené fifleny, které vyluxují účet mámě, jen aby si ho mohly koupit, pak ho někde pohodí a vůbec si ho nevšímají, jen se s ním fotí a ukazují celému městu. Ale neříkám, že všichni, kteří mají iPhony jsou rozmazlení a namyšlení, tak to vůbec není! ;) A v žádném případě jsem nechtěla nikoho urazit, díky za pochopení... (: 


Mějte se fajne a užívejte prázdnin, TAKOS! c:






Komentáře

Elča Hermanová(Poradna pro retardy)

Je mi deset (vím že tady asi nemám co dělat ,ale to je jedno).Muj první mobil jsem dostala v první a to jenom na týden ,protože jsem byla u dědy.Byla to taková ta stará TLAČÍTKOVÁ NOKIAsmajl .Po prázdninách jsem neměla žádný .První trvalý mobil jsem dostala ve třetí a to kvuli tomu že jsem chodila už sama domu.Byl po rodičích a strašně zasekaný takže s ním nešlo ani zavolat.Jinak byl to starý samsung galaxy.smajl.Na mé 10 narozky jsem konečně dostala normální mobil ( Xaumi redmi 4X).Jsem s ním naprosto spokojená smajl.Jinak ve třídě taky dostávají Iphony X což vubec nechápusmajl.

To je asi vše



( plusko by neuškodilo) XD

Elča HermanováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Elča Hermanová: On v roce 2019 ještě někdo čte můj skoro 3 roky starý článek? smajl
Jinak, u nás ve třídě má taky jeden kluk iPhone X a další holka, co se mnou chodí na angličtinu, tak má iPhone XS Max, který btw stál nějakých 43 tisíc, za které by se dalo koupit daleko více kvalitnějších, více potřebných a užitečnějších věcí, ale tak... její volba. smajl (nebo spíš jejích rodičů)
Jsem ráda, že jsi se svým mobilem spokojená a nemáš potřebu být jako většina dnešní populace. smajl A díky za komentářsmajl

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

HolkazBlázince

Mám na to úplně stejný názor.Není to normální.Ty všechny děti si v ještě v 20.století hráli venku.Když jsem byla maličká.stačil mi klacek,kámen a byla s tím sranda celý den.Dnes si to ani děti neumí přectavit.Ach,co bych já za to dala,kdyby děti s naší ulice chodili ven,večer by se vrátili domů,od bláta a takhle by se to pořád opakovalo.Děti takového věku by neměli na to ani dostávat peníze.Minimálně na nějaký bonbony.Nevím,jestli to vidíte stejně,nenutím vás,aby jste mi dali plusko,ale já to vidím takhle.A nikdo mi moje názory a sny nevezme.

HolkazBlázinceTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Natule VrtuleVIP(Potterheadi sem!)

Já si teda dávám jenom řasenku. Ale o prázdninách se zmaluju jen proto že si s příbuznými (7-15) hraju na TTMZH. No a iPhone taky nemám. Mám jenom klasický Lenovo. V 6 jsem dostala takovýho starýho šunta LG. Takovej divnej. Ale měla jsem ho jen na volání a zprávy s rodinou. Měla jsem tam jednu hru a to Poua.smajl

Natule VrtuleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Anet09VIP(♥ We love DIY ♥)

Sice bych taky chtěla skusit Iphona , ale rodiče mi ho nedovolí a to nechápu jak takovejmhle malej dětím kupujou Iphony. Znám jednoho kluka kterej má I Phona 4s. Ty dti jsou fakt rozmazlený

Anet09To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

magi42

Terka Monterka: já si dám jednou za čas řasenku a rtěnku, to je vše. Je mi 9, lambádu nebo podprsenku nosím, ale mám jí na čem nosit.Bez ní nemůžu běhat.

magi42To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

okurečekVIP(Píšeme povídky a příběhy)

Máš super názor, v mnoha věcích (no snad ve všech se shodneme). smajl
A tak se podělím i s mým názorem.
Nevadí mi, když se malé holky malují, teda tím myslím, že chcou napodobit svou maminku nebo starší ségru (můj případ). Protože ruku na srdce, každé dítě chce napodobit své rodiče (tady pomlčím o mé případě, když jsem napodobila tátu a oholila si bradusmajl). Takže jsem párkrát ukradla malovátka, zmalovala si držku až to nebylo pěkné, ale jakmile na to přišla mamka nebo ségra, tak jsem dostala ponaučení, že na malovátka mám ještě čas a kolikrát mi i sestra vynadala. Je mi skoro 14 a nemaluji se. Dávám si akorát na obličej make-up kvůli nepříjemnostem jako jsou jebáky. smajl Pak nanejvýš NĚKDY ZA ČAS si dám řasenku, ale jelikož vstávám do školy fakt pozdě, není na to čas (představme si ten obrázek, jak tam někdo nabízí někomu drink a on odmítá se slovy "Nie, radšej knihu", tak místo toho nabídka řasenky a slova "Nie, radšej spánok" smajl Ne to neřešte, někdy mě takový blbosti napadaj.). Takže to je líčení. Ty soutěže s těma malýma rozmazlenkyněma, o těch ani nemluvím, na to jsme s mamkou úplně vysazený a když si všimnete, matky jsou vždycky hodně při těle, že by si něco kompenzovaly?
O třináctkách, co se oblíkaj a chovaj jak štětky radši pomlčím, protože doufám, že se někdy nad sebou zamyslí a budou se stydět.
Nyní k iPhonům. Přiznám se, já osobně mám iPhone. Dostala jsem ho za to, že vždycky jsem si musela vystačit se šunťákama, který nevydržely ani rok, k tomu jsem bezproblémová, ve škole se učím celkem dobře (ego lvl já smajl), ALE... Za každou cenu ho nemám na focení selfíček s duck facem, s kozama venku (počkat, já vlastně skoro žádný nemám, mno to je jedno) a ani na machrování. Mám ho spíš kvůli kvalitě a volání, je na něj vždy spolehnutí. Nemluvím o něm jako "můj iPhone", ale říkám mu normálně mobil a štve mě, když mi ho každej bere, že chce mít fotku z iPhone + k tomu mám na nějaký lidi "zastaralý typ", ale mně bohatě stačí. Hlavně, že si z něj můžu někomu zavolat.
Ale samozřejmě, neuznávám to u děcek pod 10. Nebo i pod 12.
ÁÁÁ, Zachariáš. No comment. Tadyty hauly a podobné kktiny mi přijdou úplně nesmyslné, ok, u holek ještě ok, ale aby to natáčel kluk? Vážně? A to nemluvím jen o Zachym, všichni tady ti buzerantíci s cibulou na hlavě, swagem v mozku... Vždyť ještě před 25 lety se kluci chystali na vojnu, a tadyti idiotci, kdyby měli chránit nás a naši zem? Vždyť by ani neudrželi zbraň. Vždyť i některé holky jsou víc mužnější jak kluci sami. Celkem k zamyšlení.
No to by bylo asi všechno,co jsem chtěla říct. smajl Super článek, plus pro tebe!

okurečekTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

toralei8

okureček: No ne všichni co mají iPhone jsou rozmazlenýsmajlsmajlsmajl a ty z HPD vypadáš jako fajn holka, takže............... i když já sama bych si někdy přála dotykáč (no dobře přiznávám, chtěla bych iPhona 5s ale to až budu starší..........) a značka by mi byla celkem šumafuksmajl

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

toralei8

Joa jedný mojí kámošce je tak 7 a má dotykáč...smajl Sice ne iPhone ale má ho. A nwm k čemu jí je to dobrýsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

KIKI 5VIP

Ano ano ano ano- souhlasím !!! Jedna holka z tábora, kam jezdím je tak ve 3 třídě a má instagram (jo, vim, že to sem nepatří, ale chápete, ne ?). Bože ! Dnešní doba jde do temný díry. A kdo ze to může ? No, přece ty děti ! Počkat... opravdu ? Opravdu si myslíte, že za to můžou děti ? Jedno velké NE. Můžou za to rodiče. Ano, jak nečekané smajlsmajl. Když už těm dětem koupí mobil, tak ať dají dětem nějaká pravidla. V této chvíli mám na mysli fakt jakože děti ze druhé třídy. Např. moje kamarádka, která jde do šestky si nesmí stahovat aplikace a hry bez svolení rodičů. Krutý, co ? Ale je to pravda. Dost smutná pravda. Takové zákazy by měly mít děti tak ve třetí, čtvrté třídě, ale ono ne. Zajímavý je, že se pak ti rodiče diví, když jsou jejich děti závislí na mobilech. Aby taky ne, když nejsou pravidla -_-

KIKI 5To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.