Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Magazine Styler
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Crash
Hra - Crash
Video se načítá
Air Voltar
Hra - Air Voltar
Video se načítá
Frozen Sisters In Disneyland
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Apple Season
Hra - Apple Season
Video se načítá
Unfair Mario
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Ball Hunt
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Style Kaya's Phone
Hra - Style Kaya's Phone
Video se načítá
1 on 1 Soccer
Hra - 1 on 1 Soccer
Video se načítá
Disney's Got Talent
Hra - Disney's Got Talent
Video se načítá
ClickPLAY 3
Hra - ClickPLAY 3
Video se načítá
Ninja Slash
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
Smoothie Quiz
Hra - Smoothie Quiz
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Cute Baby
Hra - Cute Baby
Video se načítá
 

KagamineRinCZ

Moje unpopular opinions

Dneska vám tady řeknu své postoje k pár věcem, za které mě nejspíš budete nenávidět :D


1. DOMÁCÍ ZMRZLINY MI CHUTNAJÍ VÍC, NEŽ TY VENKU.


Je to tak, ty zmrzliny, které si dělám doma, mi prostě chutnají víc. Asi je to i tím, že umím dělat fakt dobré zmrzliny :D Netvrdím, že si v létě nikdy nedám kopeček nebo točenou, to bych kecala, dám si, několikrát za sezónu, ale když si udělám doma jednu ze svých zmrzlin, kde je obvykle základ mražený banán, a dělám hodně různých příchutí, tak mi prostě chutnají víc, než ty z cukrárny nebo od stánku. 


2. RADĚJI BYCH BYLA ŽENA V DOMÁCNOSTI, NEŽ MĚLA KARIÉRU


Upřímně, nejvíc šťastná bych byla, kdybych mohla být žena v domácnosti. Jsem kreativní člověk, a většina normálních prací je pro mě utrpení, samozřejmě, všichni musí pracovat, ale kdybych si mohla vybrat, stokrát radši bych si doma v klidu vařila a uklízela, starala se o zvířátka a dělala teplo rodinného krbu, a finance bych nechala na partnerovi, než abychom oba chodili do práce, a zároveň jsme měli oba druhou šichtu doma. Škoda jen, že už to dneska nejde. 


3. TETOVÁNÍ BY SI ČLOVĚK NEMĚL NECHAT UDĚLAT PŘED DVACÁTÝM ROKEM ŽIVOTA NEBO NEŽ SE NAJDE


Jasně, jsou i lidé, kteří si nechali udělat tetování v 15ti, a jsou s ním spokojení navždy, ale osobně si myslím, že tohle je něco, co si musí člověk hodně dobře promyslet. Protože je to na celý život. A že by se měl člověk nechat tetovat teprve až ve chvíli, kdy opravdu najde sám sebe, a nějakým způsobem si ujasní, kdo vůbec je, co v životě chce a co je pro něj důležité.


Sama vím, že jsem si jako mladší naplánovala, jaké si jednou nechám udělat tetování a těšila jsem se na něj, měla jsem to vymyšlené, a byla jsem si tím ještě nedávno OPRAVDU jistá. V tu chvíli jsem VĚDĚLA, že právě to je ono, to, co chci, a co budu chtít vždycky, ale pak...se to změnilo, logicky, v životě jsem se někam posunula, něco jsem si v sobě ujasnila...a teď vím, že bych ta tetování, které jsem tehdy chtěla, už mít nechtěla. 


Přestože jsem si chtěla nechat vytetovat kousek textu své oblíbené písničky a název oblíbeného anime v japonštině, teď už bych to na rukou nechtěla, přestože to anime i písničku stále miluji, ale už to nechci mít vytetované. Pak jsem přemýšlela ještě o jednom, ale nakonec jsem si řekla, že rozhodně ještě počkám, a jednou se třeba rozhodnu...ale spíš ne. 


Když je člověk mladý, hledá se a má různé fáze, přestože je v době té fáze naprosto přesvědčený, že to je to pravé, to je jeho identita, a takhle to bude napořád...no...nebude. Může se to změnit, a dost možná se to změní nebo se to určitým způsobem vyvine a trošku pozmění.


4. RADŠI PŮJDU SPÁT V 8 A VSTANU V 5 NEŽ PONOCOVAT A PAK VYSPÁVAT


Jsem ranní ptáče, a nedělá mi problém ráno vstávat, a hned něco dělat, byla jsem schopna mít tréning od pěti, a celkově jsem ráno a dopoledne docela produktivní, zatímco po šesté večer jsem nepoužitelná :D A daleko víc mi vyhovuje jít brzy spát a dřív vstát i o víkendu, než někde trčet do noci, a pak nemít ze dne vůbec nic. Navíc nesnáším dlouhé ranní válení v posteli, to mě zabíjí :D hezky rychle vstát a jít něco dělat, to je moje xD


5. NEMÁM RÁDA ČERNÉ OBLEČENÍ


Černou samozřejmě nosím, ale zásadně jen s jinými barvami. Nikdy bych nešla ven, a měla VŠECHNO černé. To nosím maximálně tak na doma, a ještě minimálně, mám ráda barvy, růžová sukně, žlutá mikina, barevné nadklonenky...to je moje! :D A když kolem sebe vidím ty lidi, kteří nosí téměř jen černou, říkám si... je to jako by byli všichni stejně oblečení. Samozřejmě je to každého věc a každého vkus, ale já miluju barvy a barevné oblečení.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.