Nehtové studio
Hra - Nehtové studio
Video se načítá
Mary Dream House Construction
Hra - Mary Dream House Construction
Video se načítá
Agar.io
Hra - Agar.io
Video se načítá
Douchebag's chick
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
Elisa Magic Ice Cream
Hra - Elisa Magic Ice Cream
Video se načítá
Betsy´s Crafts: Sand Painting
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Adam and Eve 2
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Barbie And Ellie Tennis Prep
Hra - Barbie And Ellie Tennis Prep
Video se načítá
 

Just some garbage

Zamyšlení o motivaci..

Ahoj! Článek po dlooooouhý době, vím, omlouvám se:D
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak vás motivují ostatní lidé? Každý den nás motivuje nějaký film, seriál nebo reklama v televizi. Něco se někde dočteme, vidíme video na youtube a inspiruje nás to. Do žil se nám vlije energie, jsme nahypovaní a tak nějak chceme být jako lidé které vidíme. Ale jaký to má smysl? Zůstaneme sedět s notebookem v klíně, mobilem nebo tabletem v ruce nebo dokonce ležet na gauči u televize a hype zase zmizí. Motivaci ani energii nijak nevyužijeme a tak to je úplně zbytečné. 
Proč se nezvedneme a nejdeme něco dělat když zrovna chceme? Proč zůstaneme a necháme tu inspiraci zase odejít pryč?
Říká se, že každý je strůjcem svého vlastního štěstí, a jakmile to pochopíme, řídíme svůj vlastní život i osud. Proč? Protože jakmile upřímně chápeme tenhle princip a vyzkoušíme si ho, moc dobře víme, že bude lepší když se zvedneme. Protože když se zvedneme a půjdeme třeba běhat pokaždé, když budeme motivovaní čímkoliv co najdeme, staneme se sportovci. Naše nohy naberou sílu, náš metabolismus se zrychlí. Sportem se vyčerpáme, budeme chodit brzy spát a náš vzhled se zlepší aniž bychom se o to snažili. Dostatek spánku zlepšuje stav kůže. Při pohybu se vyplavují endorfiny a pak máme lepší náladu. Po nějaké době na sobě dokonce začneme pozorovat změny. Méně se zadýcháme když jdeme do schodů, autobusy nám přestanou ujíždět, protože je doběhneme a svou dobrou náladou, pohybem a sportovní postavou budeme motivovat i lidi okolo sebe.
To už trochu odbíhám. Jak že toho všeho dosáhnete? Získáte někde motivaci. To se stává každý den. Třeba vidíte fotku někoho na balících slámy a chtěli byste taky takovou? Žádné snění. Zvedněte se a běžte nějaké najít! Bydlíte ve velkym městě? Nevadí. Každé město někde končí a tam kde nejsou města ani cesty bývají lesy a pole. Místa, kde vznikají fotky vskutku úžasné! ^^

Co chci říct touhle úvahou kolem třetí ráno je, že když využijeme situací kdy chceme něco udělat a fakt to uděláme, náš život se změní a věřte mi, nebudete litovat.


Zním jako šílenec.. Tím bych se s vámi asi zatím rozloučila, mějte se krásně, užívejte prázdniny, neubližte si, využijte motivace a ČAU!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.