Jsem happy jako dva grepy =)

Vysvědčení (a všechno okolo něj)

Kokos! Já jsem Tiniess (ano,Tiniess, bohužel to ale nejde přejmenovat) a vítám všechny Happy Grepíky u new článku.

OMG! Tinie, proč jsi tak stereotypní? OMG protože jsem úplně tupá a nemám co psát. Jo a taky mám skvělé psychologycky-pedagogyké schopnosti (hahaha...)

Let's do it!

Co když dopadnu špatně?

No tak dopadneš, noaco? Umřeš? Ne. Problémem je, že spousta lidí si myslí, že když dopadnou špatně, tak dostanou trest, bohužel v některých případech to tak končí (v tom případě doporučuji odborného psychologa). Ale pokud si žijete normální život, tak se nic nestane. Dalším problémem jsou takové ty kecy, které všichni známe, ale to už lezu do další kapitoly.

Vtip jo...

Ty kecy

,,Jestli bude pětka, tak se ani nevracej!" ,,Pokud přijdeš se čtyřkama, tak si mě nepřej!" Tohle snad každý z nás někdy slyšel, ale nic si z nich nedělejte, oni to stejně nemyslí vážně. Jde o takový způsob provokace, který vás má dovést k šílenství, ale to tady bylo, je a bude.

Vzhled

Dívkám stoprocentně doporučuji šaty, nejlépe černobílé, nebo pruhované. A jako účes drdol nebo cop. Boty nejlépe střevíčky. Pokud chcete, můžete svůj vzhled obohatit líčením, ale nic se nemá přehánět.

Chlapci by si měli vzít košili (např. kostkovanou) a společenské kalhoty. Boty nejlépe černé nebo šedé.

Oběma skupinám moc nedoporučuji zářivé a syté barvy.

A co já?

Já jsem v 6. třídě a na vysvědčení budu mít pravděpodobně 2 z pracovních činností, jinak jedničky. Neptejte se proč z tak easy předmětu mám nejhorší známku... Protože máme nejhoršího učitele na škole. 

Na sebe si beru černo-šedé pruhované šaty a černé střevíčky. Účes-drdol (asi).

It's all!

Snad se vám článek líbil a pomohl. A ať vysvědčení dobře dopadne!

Tak se mějte suprově a jezte grepy, čokoládu a kokosy.

ČokoČauko

Komentáře

Dohnalka(The Upside Down)

Já mám samý 1 a jsem v páté(respektive byla jsem) a půjdu do šestky,budeme se rozdělovatsmajl.Ani nechci myslet na to,že už někoho třeba nikdy neuvidímsmajl

DohnalkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Proč by se měly nosit na vysvědčení černé nebo bílé šaty? To je blbostsmajl Ty šaty nemusí být ani společenské...
U nás na škole se to takhle nikdy neřešilo, většina přišla normálně oblečená, kdo chtěl šaty, tak měl šaty, ale to bylo vše. Teďka v devítce už to bylo jiné, slavnostnější. Ale přeci jenom se našly holky, které šaty neměly...

Butterfly340To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.