Jsem happy jako dva grepy =)

Typy lidí které nesnáším

Kokos, já jsem Kika128 a vítám tě u tohoto článku

Jsou to typy lidí které nesnáším

Můžeme jít rovnou na to:

1.Extra SPAMer

Tento typ lidí je i na HPD, jedná se o to když někdo napíše: "Ahoj, neberte tohle jako spam, není to spam ani to není reklama, prostě je to jen normální komentář a není to spam! prosím pojďte do mojí skupiny, jmenuje se "cvokové", přidejte se, je nejlepší na světě, je tam aktivita a všechno! ještě jednou, není to spam ani reklama!!!"

No tohle mi vážně vadí, neříkám že nemůžete napsat: "Ahoj, omlouvám se za spam, ale psala jsem článek a trvalo mi to dlouho, ale moc lidí si to nepřečetlo, prosím koukněte se :) odkaz: http://www.hryprodivky.cz/blog/jsem-happy-jako-dva-grepy/10-divnych-otazek"

(Jako odkaz jsem dala můj článek, můžete si přečíst ;)) To je v pořádku, já to někdy píšu taky, ale ten první příklad je hrůza

2.Princezna/Princ

Když někdo si na profil napíše: "ahoj jsem japonská pryncezna jsem ůžasná a hlavně chitrá a nejlepší. je mi 18 roků a mám kluka kterýho myluju a chci s ním bít pořát. taki vládnu angliji a moje máme je lepší než ta tvoje protože je královna světa!!! a čtěte můj blog!!!"

Za tohle bych zabíjela! nesnáším to, píšou že jsou nejbohatší a přitom nemají ani na chleba! nesnáším...

3.Chlubilka/Chlubil

Tohle je spíš v reálném životě než na internetu. Např. př těláku se netrefíte baskeťákem do koše, spolužák se trefí a řekne: "ha, tys to vážně netrefila, vždyť je to tak easy, jak to může někdo nedát?" Já se pak chci i rozbrečet protože mě dožene k šílenství!

4.Paní/Pan Rafinované plány

Tohle mi dělá můj spolužák a strašně mi to vadí, např: spolužák se vás zeptá: Hej, co máme dělat?" vy normálně odpovíte: "Na folii učebnice strana 45 cvičení 9" a od někud se ozve "Kristýno, co děláš, proč kecáš? jako co? to řeknu úče!" a pak ten spolužák který se vás ptal řekne: "Jo, jako co děláš?"

To jako extra nesnáším!

5.Nemyslící učitelka

Tohle mi dělá učitelka, je to: spolužáci řvou a řvou a vy se jen zeptáte spolusedícího: "Hej, co máme dělat?"

a učitelka řekne: "No Kristýno, ty zase žvaníš, to snad není možný..."

To jsem pak úplně na prášky!


To snad stačí (možná vyjde další díl ;))

ČokoČauko

Ahojky

Co ty tady děláš Kristý? (Kristý je můj neexistující, internetový klon)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.