Miss Loyalty Rainbow Dash
Hra - Miss Loyalty Rainbow Dash
Video se načítá
 

Jsem happy jako dva grepy =)

Reakce na obrázky od vás

Kokos!

Já jsem Kika128 a vítám všechny Happy Grepíky u tohoto článku.

Dnes budu reagovat na vtipné obrázky, které jste mi poslali. Myslím, že nikdo nic takového nedělal.

Let's do it!

Velká Pardubická 3017

Lol. Kůň Lucky (úplně náhodné jméno co mě napadlo) dobíhá do cíle na jezdci Josefu Váňovi xD. Nééé, co mě to teď napadlo, chcete to slyšet? Ne, to nechcete, ale já to stejně napíšu (radši to přeskočte), co kdyby se ten kůň potřeboval "vyprázdnit"? Proč mě to napadá? xDD


Eh, asi mutant?


Co to je? Ten výraz xDD. To je jak Annoying Orange a kočka dohromady xDD. U tohoto obrázku radši nebudu dál psát další zbytečné komentáře, a jdeme rovnou na další.


Stylová koza


Jzs, takhle budu vypadat já, spolužák mi řekl, že jsem koza a já bohužel dostanu zanedlouho rovnátka. Ale musíte uznat, že má styl xD! Keep Clam And Just Smile xDD. Já z ní budu mít noční můry, vždyť se koukněte na ty oči, teď mi to došlo =O xD.


Lol horse

Ach jo, mně z toho asi klepne. Mutant, koza s tenhle Lol horse by spolu měli natočit film. Hej, koukněte jak šilhá xD. Jako by mi říkal: ,,Hele, koukni, to jsem si krásně vyčistil zuby, co?" No, to sis je vyčistil hezky, tak mě prosím nejez xDD.


Kočička, taková malinká


,,Já to vaše dítě opravdu nesežrala! Vážně!" xD. Nebo: ,,Jestli bude říkat vtipy, když mám plnou pusu mléka, tak už dnes nebudeš muset do sprchy!" xD. Ááá, já už vím co mi to připomíná! Tohle! To je úplně ono xDD. Ale vypadá to tak, ne?


Smile morče


To je celkem cute, nemyslíte? Na to se budu dívat až budu neštvaná, smutná, vystrašená... To je tak hezký, ááá, to musím mít! Milý Ježíšku, k Vánocům chci Smile morče xD. Ale neříkejte, že vy by jste to nechtěli! :3 Cute, cute, cute...!


Pohoda pejsek


,,Co je, jen si tak relaxuju" No, nevím, jestli by se takhle relaxovalo dobře xD To je jak ta reklama na Kooperativu xD Je se koukněte xD. No nemám pravdu? Jasně že mám, já mám vždycky pravdu, až na matiku a fyziku xD.


Inteligent


Takovej inteligentní opičí děda xDD. Ale je cute, to musíte uznat! Co je to vlastně za zvíře? To by mě zajímalo! Ať je to cokoliv je to roztomilý! 


Čičinka


Druhý annoying orange xD. Toto je asi podobnější... Jo, to je. Nádherně si vyčistila zuby, vidíte? To vy jste to čištění zanedbali, co? Dělám si srandu, "srandu" xD. Zpět ke čičince; Má nějaké chlupy v uších, že? xDD Já radši končím, dopadlo by to katastrofálně xD.


It's all!

Po dnešním článku mi totálně hrabe xD To Smile morče xD Končím! Ne s blogem, jako s tímto článkem xD.

Tak se mějte suprově a jezte grepy, čokoládu a kokosy.

ČokoČauko

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.