Jsem happy jako dva grepy =)

Průvodce Instagramem

Kokos! Já jsem Kika 128 a vítám všechny Happy Grepíky u tohoto článku.

Tento článek je pro ty, kteří nemají Instagram. Doufám, že vám nějaké ty základní Informace vysvětlím dobře.

Let's do it!

Co je vůbec zač?

Instagram je aplikace, která svým uživatelům umožňuje zveřeňování fotografií a videí. Ne fotografie lze použít různé filtry. Instagram má funkci s názvem Instagram Direct, který umožňuje lidem psát si s jinými lidmi-něco jako na HPD soukromé zprávy. Také je zde funkce Insta Stories, která umožňuje zveřenit fotu, ale pouze na 24 hodin.


Fotografie

Oblíbená jsou mezi lidmi selfie, ale najdeme zde i fotky přírody, oblečení, zvířat, apod. Na Instagramu jsou i účty, se zaměřením přímo na fotografie přírody apod. (jako třeba já @photographer_tina), nebo se zaměřením na zvířata, fanpage, outliny, kresby, selfie,... zkrátka na spoustu věcí. Na Instagramu také často narazíte na účty celebrit, které většinou přidávají fotky např. z natáčení, z koncertů, nebo právě selfie.


Účet

Asi bych začala tím, jak váš účet vypadá. Je na něm vaše profilová fotka, celé jméno, přezdívka, popis,... ale co, dám vám tak fotku. Váš účet může být buď veřejný nebo soukromý. Veřejný-Kdokoliv může vidět vaše fotka a kdokoliv vás může začít sledovat. Soukromý-Když chce někdo vidět vaše fotky, můsí vás požádat o sledování, pokud to potvrdíte, uvidí vaše fotky, pokud zamítnete, vaše fotky neuvidí.


It's all!

Doufám, že to z toho alespoň trochu chápete.

Tak se mějte suprově a jezte grepy, čokoládu a kokosy.

ČokoČauko

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.