jezisi ja byla tak cringe

Wattpad

Čuskyyy

Vítám vás u tohodle článku a blablabla... 

Nu, všichni víme co je to wattpad.. 

Ale když už -

Wattpad je taková super stránka/aplikace.

Můžete tam psát, číst a dejme tomu i kritizovat příběhy ostatních. Jsou tam fan fikce, teenfikce, povídky, horory atd... 

Některé příběhy tam jsou faaakt úžasné a pak... A pak tam je odpad - Zhesika, mrvitelky cp fandomu (a.k.a - In love with killer). 

Já sama na wattpad píšu už delší dobu. Ovšem mé příběhy byly děs a hrůza,  takže jsem je smazala. Momentálně mám společně s kamarádkou rozepsaných několik příběhů. (Fan fikce, fan fikce, fan fikce a opět fan fikce.) taky chystám pár příběhů na svůj wattpad profil. 

Takže pokud by jste chtěli psát příběhy a chtěli by jste se dozvědět kritiku ostatních tak se registruje na wattpad a pište, pište, pište, čtěte, čtěte, pište, pište, pište, čtěte. ❤ Neváhejte a do toho! 

Yeah, vím že tento článek je krátký a ti hodně krátký,  ale co už! A byla bych ráda kdybyste (někdo kdo má wattpad) do komentářů napsali svoje wattpad jméno abych si mohla co přečíst. c: 

A nakonec vám tu hodím nějaký cool obrázek.

Bye!  


Komentáře

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Simka333
: D
Naprosto miluju wattpad.

UPOZORNĚNÍ!
Možnost nakažení minecraftem, Roumeanem nebo Kelem!!!!!!!smajl A připravuji ještě jednu FF, s názvem Proč zrovna on...../Roumean. Bude to o dvojčatech, a jinde jsem nic podobného neviděla, takže....smajl

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.