Holky z HPD

2. Vyřazovačka seriálových postav - Vítěz

Ahoj,

takže už tu máme vítěze. A tím se stává.....


















Spencer Hastings!!!










Spencer je cíle vědomá, velmi chytrá, jejími zálibami jsou pozemní hokej a tenis, je velmi dobrá ve studiu. Žije v bohaté rodině, její matka je advokátka. Má starší sestru Melissu, která je pro své rodiče číslo jedna. Spencer byla jediná, která se dokázala postavit Alison.


(POZOR! Kdo seriál ještě neviděl a chce být překvapen, následující částradši nečtěte. Mohla by obsahovat nějaké spoilery.)


Spencer měla krátké románky se snoubenci své sestry Melissy Ianem a Wrenem. Na konci první série se sblíží s Tobym. Její rodiče s tímhle vztahem nejsou spokojeni a snaží se Spencer zakázat se s ním vídat. Ta je ale neposlechne a nadále se s Tobym vídá. Později poté, co se Melissa rozejde s Wrenem, se opět dává dohromady s Ianem. Spencer s tímhle vztahem nesouhlasí, protože si myslí, že Ian zabil Alison. V tu dobu jí začne otravovat svými zprávami –A. Na konci druhé série se dozví, kdo to je. Poté, co se ji -A neúspěšně pokusí zabít, je odvezena do sanatoria a Spencer si myslí, že je po všem, ale mýlí se.
V polovině třetí série se rozchází s Tobym, protože Toby pomáhá –A.


Tajemství Spencer:

Románek s Ianem a Wrenem.
Ta věc s Jennou.
Ví o tom, že její matka má rakovinu prsu.
Ukradla a prodala Melissinin prsten.
Vydírala Kate.
Ukradla Alisninu pitevní zprávu.
Ví, že Toby pomáhá -A.
Její otec má nemanželské dítě, kterým je Jason, bratr Alison.










Doufám že se vám článek líbil. Určitě zanechte + a komentář. Do komentů mi můžete napsat jestli chcete další vyřazovačky seriálových postav a popřípadě z jakého seriálu a nebo vyřazovačky na jiné téma.

Zatím ahoj               MarkyP








Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.