My Little Pony Care
Hra - My Little Pony Care
Video se načítá
Sues Dog Beauty Salon
Hra - Sues Dog Beauty Salon
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Oggy Moshi
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Lady Bugs
Hra - Lady Bugs
Video se načítá
Uphill Rush 4 Girl
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Sue Hair Dresser
Hra - Sue Hair Dresser
Video se načítá
Cleo de Nile Hairstyles
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
 

Hey guys!-Názorovky

Rakovina-inspirace z článku

Hey guys! Toto bude můj první článek na tomto blogu (Hey guys!-názorovky). Jen tak jsem prolétala internet a narazila na jeden příběh... O dívce, která potřebovala obrovský šok, aby se probrala ze špatného stylu svého života. Dostala rakovinu, kterou má 0,01% lidí s rakovinou, vědci ji tedy nezkoumají a není na ní léčba. Zoufalá volala různým doktorům a jeden jí řekl: Rakovina je nerovnováha v těle.


Uvědomila si špatnost stravy, nedostatek pohybu i negativní myšlení. Odstěhovala se na venkov, měla čerstvý vzduch a kompletně změnila svůj životní styl. Vařila velmi zdravě, stala se vegankou a postupně se z ní stala velmi slavná spisovatelka zdravých receptů. Založila blog a dokonce ji pozvali i do talk show. Nikdo by nevěřil, že s dvacítkou nádorů přežije rok, ale ono je to už dvanáct let.


Kdyby Vás ten příběh zajímal, je zde: https://www.firstclass.cz/2015/09/potrebovala-nejhorsi-chvili-zivota-na-to-aby-zacala-zit-jinak-tak-jak-ji-dela-stastnou/#sthash.2NfUQo9q.8nXc1bzX.dpbs


A proto Vás všechny žádám: Promyslete si svůj život a v případě potřeby ho změňte od základů, než bude pozdě. Jezte zdravě, cvičte a pozitivně myšlete. Vždyť najít úsměv mezi tolika zamračenými tvářemi je dnes jako najít jehlu v kupce sena. Proč byste se nemohli usmívat, když se mračí druzí? Zkuste žít, a né přežívat. Copak si myslíte, že je správné myslet jen na smrt, bolest a nedokázat se pomalu ani upřímně usmát na druhé? K sakru lidi, probuďte se. Teď to bude hnusný, ale když spadne letadlo, udělají z toho obrovskou tragédii a vypadá to, jako by na každého čekala jen smrt. Ale tak to není! Vždyť každý den přistane na tisíce letadel v pořádku, vždyť na každou bouračku připadne tisíce bezpečně uražených cest, vždyť na každého sebevraha připadnou lidi, co se ze "dna" dostanou! Svět není jen o smrti. Jsou pohřby, ale jednou se to povolení k životu Bohu vrátit musí. Vždyť se každá duše vrátí v jiném těle, vždy bude život a bude i smrt! Stejně jako dobro i zlo, světlo a tma, bohatství a chudoba! Ale to neznamená, že nemůžeme pomoci. Přijde mi až hanba, jak mi se tady přežíráme v drahých restauracích a jinde na světě lidé umírají hlady a na strašlivé nemoci. I oni mají mít právo na život, i oni chtějí žít!


Doufám, že jste si alespoň něco odnesli z tohoto mého vylití srdička, protože já to tak prostě cítím. Kéž bych dokázala pomoci těm lidem, co umírají a setřít ty povrchní lidi, co mají nos nahoru a jen se nad chudobou uchechtávají. Hey guys!



PS: Představujte si, že u toho postupně zvyšuji hlas jako ti různí hrdinové z filmů. :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.