Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Choco Romance Today
Hra - Choco Romance Today
Video se načítá
The Jump Game
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Oblékni štěňátko
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Attack to magix
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Pop'em Up
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Factory Balls 2
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Scrabble Sprint
Hra - Scrabble Sprint
Video se načítá
Fishao
Hra - Fishao
Video se načítá
Mastermind
Hra - Mastermind
Video se načítá
Virtual Pet Game
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
 

Hey guys!-Názorovky

Hey guys!-byznys a podnikání

Hey guys!!! Jak se Vám dnes vede? U mě je to celkem ok. No, to je teď jedno. Rozhodla jsem se Vám napsat svůj názor na byznys a podnikání... Ať se Vám článek líbí.



Přemýšleli jste někdy o tom, čím byste chtěli být jako dospělí? Jaké byste chtěli mít zaměstnání, čeho byste chtěli dosáhnout, jakou vystudovat školu? Já ano a hodně. Chtěla bych vystudovat Oxford (WTF?) a stát se manažerkou, či v nejlepším rozjet vlastní podnikání. Podle mne je skvělé něco vést sám, dokázat si, že to zvládnete. Navíc při podnikání platíte pouze za vlastní chyby, ne za chyby druhých.



Jak bych asi začala... Zkusíme trošku motivace. Spousty lidí si myslí, že to nedokáží, že nedokáží lidi vést. Ale vždyť podnikat by zvládlo i malé dítě. Není to žádná věda! Inspirovala jsem se zase z příběhů. Třeba jeden kluk 13ti letý, koupil pět skládacích koloběžek a šestou dostal zdarma. Všechny prodal za stejnou cenu, jako je koupil. Ale získal peněz více, vždy peníze za jednu koloběžku navíc, za tu zdarma. Takhle to šlo dál a dál,..... Vidíte? Nic složitého to není, i když tohle není normální podnikání. Tak jiný příběh: Matka byla doma s dětmi, bylo teplo, ale mokro a děti chtěly ven. V gumákách bylo vedro a do crosek by jim nateklo. Co si vzít? Nejmladší dítě přineslo klacíky a listy, těmi díry zacpalo. Starší dítě přineslo gumové postavičky různé ozdoby a připevnilo. A nejstarší, 8 letá dívenka přinesla krabici s knoflíky a přišila přes díry.

Matka na nic nečekala a rozjela na tom jednoduchý byznys. Opatřila si patent a začala vyrábět gumové postavičky, co se do dírek zastrkávaly. A copak vy dnes neznáte ty gumové jakoby nálepky s černým klipsem, kterými si boty zdobíte? Děti vidí svět jednodušeji, než dospělí. Dospělí mají potřebu vše komplikovat. Proto mějte naději a nepropásněte žádnou šanci splnit si svůj sen.



Hey guys!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.