Girlspace.com

Móda pro drsňačky

Mezi námi se pohybují i nějaké ty drsňačky, které kašlou na módu a chtějí být hlavně drsné a zbuzovat respekt. To se hodí, když se do tebe někdo naváží nebo ti nadává. Občas se stane, že některé dívky chtějí být drsné, ale nevědí, jak na to. Pokud k takovým dívkám patříš, nech si poradit.


STYL

ČERNÁ, ŠEDÁ, FIALOVÁ

Drsňačky nemusí nutně chodit jen v černé. Někdy nosí i šedé nebo fialové věci. Černá barva je u nich nejčastější. Pokud černou zrovna nemusíš, můžeš kombinovat šedou a fialovou nebo třeba i tmavě růžovou. Takový outfit ti pro začátek stačí.


TŘÁSNĚ, LEBKY, OSTNY

Třásně jsou pěkné, nicméně drsné holky je nosí většinou na kabelkách v černé barvé. Lebky mohou nosit na čelenkách nebo je mohou mít na oblečení a jiných doplňcích. Ostny mohou nosit na náramcich nebo i čelenkách. Pokud se ti nelíbí ani lebky ani ostny, tak si budeš muset vystačit s třásněmi. Ale klid, černé třásně jsou velmi krásné.


KOZAČKY

I v době, kdy všichni nosí tenisky, drsňačky nosí kozačky. Dalo by se říct, že je nosí v každém ročním období, až na léto, kdy nosí černé žabky. Kozačky nosí různé: kotníčkové, vysoké ke kolenům, s doplňky, bez... Nosí je nejčastěji v černé barvě, ale to už tě asi nepřekvapuje. :)


KOŽENÉ BUNDIČKY

Některým se říká motorkářské. To jsou ty černé super elegantní bundičky za zipem na bok, ale může být i normální. Drsné holky je mají rády, nosí je ale jen tehdy, když je chladno. Pokud ale není až zas tak chladno, můžeš si ji nosit přes rameno, i to je cool.


CHOVÁNÍ

Drsné holky jsou často nevlídné a s nikým se nebaví. Otravné lidi odmítnou a nebaví se s nimi. Některé z nich by mohly být i natolik drsné, že by mohly někomu dát i pěstí! Takže je lepší je nekritizovat a nějaké trapné rady si nechat pro šprty.


ZPŮSOBY

Drsňačky nemají kámoše. Přijdou do třídy, beze slova jdou ke své lavici a začnou si vybalovat věci. O přestávkách drsňačky sedí ve třídě a nemluví. Na obědě sedí u stolu samy a nemluví. Pokud jsi ukecaná, tak zapomeň na to, že bys byla drsňačkou. Ukecané holky nevydrží nemluvit a drsné holky nemluví celý den, pokud nemají důvod.



Pokud tvoje proměna nezabere, ať už chování nebo styl, tak ty hloupé lidi co ti nadávají atd, ignoruj.












Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.