Ghost's blogXD

Veliké noci aneb jsem zpět!

Joha, jakpak se máme:D?

Pamatujete se na mě ještě:D?

Kdysi jsem začala psát příběh. Psala jsem, že pokračování bude tak za týden. Jenže už je to skoro dva měsíce... Tak se vás ptám: chcete ještě pořád druhou půlku příběhu? Na nedostatek času se vymlouvat nebudu, kdybych chtěla, tak si chvilku udělám. Jenže mně se nechtělo psát tak dlouhý příběh... Ale teď jsou Velikonoce(ano, to jsou ty Veliké noci), tak prostě nějaký článek napsat musím. Můžeme jít na to?

Vajíčka

My jsme holky, teda aspoň většina z nás. Podle mě se nás nejvíce týká barvení vajíček. A nějak takhle se to povedlo mně, ségře a mamince:

http://www.imagehosting.cz/?v=img201aea.jpg

Pardon, nejdou mi tady dávat obrázky. Snad odkaz stačí. A ano, ta čára jako něco je prasklina. Mně bylo toho vajíčka líto, tak jsem na něho nalepila kytičku, která neměla druhou do páru:3... Navíc barva měla být původně fialová.

No, příklady krásných vajíček vám tady dávat nebudu, na Googlu jich jsou milióny.

A schválně, koho napadlo nazdobit vajíčka jako Eggies? Mě až teď:D.

Pomlázka

Mezi kluky asi nejoblíbenější část Velikonoc. Připravme si vejce, když, tak něco navíc na mls a led na zadek:D.

To by ode mně zatím bylo všechno. Tak mi prosím odpovězte na otázku nahoře... A já slibuju, že odteď budu články psát častěji.

                                  Užijte si prázdniny, přežijte Velikonoce a pa, Verča:)

P. S.: Ještě momentíček! Pardon za spam, ale válka proti Blue Whale viz skupina vedle mojí přezdívky, jestli vás to zajímá:).


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.