Gejmin blog

Reaguji na komentáře 2

Ahoj je tady pokračování!!!

kocka perska:

  Ahoj kocka perska ... :) Neubližují mi všichni!! To je vše nebudu to tady komentovat


Rebel007:

Ahoj.. Předem tvůj komentář byl nejlepší!! Úplně v klidu si mi napsala že se to nesmí!!:) Díky že mi nic nevyčítáš a hlavně kvůli tobě tady zůstávám..!!:)


Simka333:

 Ahoj Simko333.. Tvůj komentář mě nejvíc zabolel u srdce..:( Já jsem nevybouchla .. Pokud nevíš na co si stěžuju tak sis asi blbě přečetla článek!! Neschytala jsem to jen náhodou ..:( Porušila jsem pravidlo a někteří co si to čtou na mě vyjeli.. Někteří se omluvili a někteří se vůbec neomluvili!! Zkus si představit mě jak se asi cítím.!!Ještě něco já nejsem výbušné povahy.. !! Ty mě vůbec neznáš!!  Vůbec si semnou nepíšeš tak buď potichu!!! ( drž hubu)


To je vše určitě napište komentář AHOJ!!

Komentáře

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

1. NEŘÍKEJ MI SIMKO 333
2. Pochopila jsem, o čem se v článku psalo, ale já nechápu, proč si stěžuješ... Je to maličkost...
3. Moc dobře vím, jak se cítíš, jelikož takové stavy zažívám minimálně 2x do měsíce. Jen tahle chyba je docela maličkost... A myslím, že se to dá odhadnout podle logiky...
Omlouvám se, ten večer jsem zrovna neměla dobrou náladu a náhodou se to sesypalo na tebe... Snad chápeš, ne? Já se celý den snažím ržet nervy na uzdě, ale večer to už prostě nevydržím...

Simka 333To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

mpj(Bradavice)

Ahoj gejmi. Prosím, neber tento komentář jako hate, já osobně dobře chápu, že jsi to pravidlo neznala a nemám ti to nijak zazlé. Ovšem mám jistý pocit, že tohle celé až moc zveličuješ, když jsi kvůli několika komentářům udělala tři články na blogu. Ty komentáře možná ani nebyly tak urážlivé jak je vnímáš a neměli vyznít jako bys udělala tu nejhorší věc na světě. A taky to, že se snažíš někomu ukázat, že namáš výbušnou povahu tím že píšeš věty končící třemi vykřičníky a k tomu dodáš ať drží hubu taky není nejlepší. Ber tenhle komentář prosím jen jako klidný názor, nechci ti tím ublížit, myslím si že jsi fajn holka.smajl A taky doufám, že kvůli tomu neodejdeš z HPD, však na to brzy všichni zapomenou.

mpjTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.