FUN blog

:-( ŠIKANA :-( #2

Ahoj,

už jsem psala něco o šikaně.Byly tam rady atd.A taky komentáře lidí co s tím zkušenost mají,nebo k tomu něco chtěli dodat.

Příklad:

jednička 68

Já chodím do 4. třídy, a ještě nikdy jsem se nesetkala s šikanou, ale ne tak docela.viděla jsem kluka z 5. a ještě šesťačku, která na toho kluka lila pití.a bylo to dost drsný.nechtěla bych to zažít, kdo přece jo.


(nechci aby to bylo moc dlouhý,tak tu nepřidám všechny komentáře >tady toho najdete víc<)


Od té doby co jsem psala první díl,se toho celkem hodně změnilo.Dosud jsem si myslela že,když máme na každé chodbě dozor,šikaně se vyhneme,ale byla jsem na omylu. Začalo to jedním naším slabším žákem a dalšími asi šesti kluky z jiné třídy.S tou třídou jsme už od asi 3. třídy nevycházeli.A tento rok furt chodili do naší třídy že vyhlásí ,,válku´´  pokud jim nedáme toho slabšího žáka.Ze začátku to celá třída brala jako srandu a tak jsme to neřešili.Ale potom si ho nějak nalákali do temnější chodby (toho jsme si nevšimli) a tam ho skopali a nadávali mu.No a když jsme se o tom dozvěděli,informovali jsme o tom třídní učitelku.Nakonec to dopadlo dobře.

No ale do tohoto témata jsem se rozhodla zahrnout i můj příběh.Nevím jestli se to dá nazvat jako šikana, ale i tak.Z jednou holkou se moc nemusím.Ale i tak se spolu aspoň trošku bavíme.Jednou jsme čekali před učebnou na hodinu a mezi tím jsme hráli hry (pistolky, jestli to znáte).Ale najednou jako kdyby jí někdo praštil do hlavy a začala mě bouchat do ruky( teď si říkáte taková prkotina,ale teď to začne),hodila po mě sešit,kterým mi málem vypíchla oko, penál se kterým mě trefila do hlavy a aby toho nebylo málo bouchla mě do zad(konkrétně do lopatky)bolelo to celkem dlouho.Když jsem se vrátila domů,musela jsem to říct mamce a ona řekla že jestli mi něco dalšího udělá,bude to řešit. 

Tak co,zažili jste něco podobného?Jestli k tomu chcete něco dodat anebo ohodnotit,budu ráda za komentář a plus.

A nebojte se to říct někomu dospělému(vím že to někdy nejde),ale i já to řekla.

Lenny111



Komentáře

Lenny111(We love bunnies)

Já se zaměřila na šikanu,z důvodu že bývají besedy,ale ty podle mě moc nepomáhají.Chtěla jsem vědět zkušenosti lidí co se s šikanu setkali.Nejdůležitější jsou pro mě zkušenosti a taky chci aby si je čtenáři přečetli.smajl

Lenny111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.