Frbulík

5 Děsivých věcí co malé děti řekly svým rodičům

Ahoj, tak jsem tady zase s dalším článkem. A tentokrát to bude trošky hororové...

Jen tak jsem brouzdala internetem a najednou jsem narazila na nějaký článek kde byli napsány ty nejděsivější věci které malé děti řekli svým rodičům. Tak jsem si řekla že vám některé ukážu.


1. Jednou jsem se svou čtyřletou dcerou šla po ulici když najednou ukázala na jednoho pána a zvolala:" Hele to je strejda Pepa!"

"Kdo je strejda Pepa?" zeptala jsem se udiveně

"Ten pán co žije u mě ve skříni."


2. Můj syn řekl: " Tati, zhubneš když se zbavíš těch věcí co máš na zádech?"

"Jakých věcí?" zeptal jsem se

" Přece těch zajíců bez srsti a očí."


3. Můj bratr má velký strach z vody. Já jsem o čtyři roky starší a během toho co jsme se koupali ve vaně ( mému bratrovi byly asi 4 nebo 3 roky) jsem se ho zeptal proč se vlastně té vody tolik bojí. On se na mě podíval a řekl: " Byl jsem ve velké, nepotopitelné lodi, narazili jsme na velký ledovec a potom bylo všude velmi rušno a potom mi byla strašná zima a byl jsem celý mokrý. Dostal jsem se na nějaké teplé a zářivé místo a počkal až dorazí moje další rodina." Když to slyšela máma, řekla že koupání je u konce. Děsivé na tom všem je že můj bratr se narodil 15. dubna 1992 a Titanic ztroskotal 15.dubna 1912.


4. " Můžeš někomu vyříznout jazyk bez toho aby jsi ho zabil?"


5. Moje tříletá dcera pozorovala svého novorozeného bratra. Po chvíli se ke mně otočila a řekla: " Tati, je to nestvůra, měli bychom ho zakopat."

Doufám že se líbilo. Pokud máte taky nějakou takovou příhodu, určitě napište do komentářů. Mějte se hezky. Ahoj.

Komentáře

pejsek123(♥ We love DIY ♥)

Ou ... no neni to zas tk strasny ... kdyz jsem byla mensi tak jsem kamaradila s jednou holcickou a ta me rekla : musim zabit svoje rodice ... a potom jsem ju uz nikdy nevidela... ehm .. co kdyz zabila svoje rodice a potom sla nekam do polepsovny ? Fkt nevim ... ale ta holka byla psycho ..

pejsek123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.