FNAF blog XD

Můj nový dvojník: 3 díl

Šoé tohle by vás nepadlo ani ve snu a víte proč?... protože je nový díl tohohle příběhu!!!! (už předem se omlouvám že je to kratší ale psala jsem to už po 3 takže jsem z toho trochu nasupená) no tak jdeme na to

                                                                  Springtrap

,,No tak otevři se!" už půl hodiny tady tahám za ty dveře a nedokážou se otevřít. ,,Tak a dost!!!" rozběhl jsem se a... ,,Auuuu!!!!" no to mě podrž ty dveře byli za celou tu dobu otevřené! Já blbec jsem tahal na špatnou stranu... nebo ne? Otočil jsem se a jediné co jsem viděl bylo černé králičí ucho. ,,Co to sakra..." přemýšlel jsem co to je ale pak mě málem trefil šlach když jsem uslyšel křik nočního hlídače. ,,No dopr!" přestal jsem se zabývat podivným kouskem černého králičího ucha a běžel jsem do Part Service kde jsem rozbil kameru a utíkal jsem pryč.

                                                                       Foxy

,,Chico jsi v pořádku?" zeptal jsem se udýchané Chici která skočila po hlídači a spadla při tom na židli. ,,Jo... jsem... v pohodě... je mi... ok... jenom si... dělám starost... o kluky dlouho se nevrátili..." ,,Jen klid Chico ostatní budou v pohodě. Vsadím se že teď už to tam dávno vyřešili a prohledávají to tam dál" začal jsem uklidňovat Chicu ale pak jsem si všiml hodinek které měl na sobě hlídač. Bylo na nich: 3:55. Pak jsem si vzpomněl na jednu věc. ,,No... heh.... tak mám pocit že je všechno v pořádku... ehm... no já... půjdu zpátky... do zpátky... ehm... hehe... tak se měj...!" rychle jsem zabočil za roh aby Chica neměla žádné připomínky a ještě jsem ji slyšel říkat: ,,Foxy počkej Part Service je přece na druhou stranu!". Pak už jsem jenom slyšel robotí dunivé zvuky Chici.


   

Znovu se omlouvám že je to tak krátké ale nemám na to moc času (Ten obrázek je místo kam šla Chica a Foxy na levo je tam kam šla Chica a na pravo tam kam šel Foxy) no tak to by bylo pro dnešek vše a čůůs.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.