Douchebag's chick
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
Elisa Magic Ice Cream
Hra - Elisa Magic Ice Cream
Video se načítá
Betsy´s Crafts: Sand Painting
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Adam and Eve 2
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Barbie And Ellie Tennis Prep
Hra - Barbie And Ellie Tennis Prep
Video se načítá
 

Fnaf a jiné příběhy

Poslední vlak - Nový příběh

A...a-mňau! :3 Tak… přeci jen se znovu ozývám… sice nemám čas psát články, ale občas i přes to něco píši a dokonce napsat musím… a tím "něčím" jsou slohové práce na český jazyk. ♥ Někdy máme dokonce docela dobrá témata, a ač téma této slohové práce -totiž 1. světová válka- jde naprosto mimo mě, bavilo mě jí vymýšlet. Alespoň chvilku jsem mohla před rodiči obhájit psaní a užít si tak trošku relaxu, který již skutečně potřebuji. :33 Bude rozdělena na pět mini kapitol a jedna kapitola vyjde během jednoho dne, -začne vycházet od pondělí, od zítřka- takže slohová práce se tu objeví postupně za celý příští týden. Snad se bude alespoň někomu z vás líbit. :3 Děkuji za každé přečtení. ^^

Anotace:

Jmenuji se Klára Fuksová a je mi devět let. 
Na cestu do Brna s vydává poslední páteční vlak, se mnou a tatínkem ve třetím vagónu druhé třídy.
 
„Měla jsem to přesvědčení, že hodní lidé již nejspíše vymřeli úplně, ale oni tu jsou pořád, ač jsou ohroženým druhem. Dnes jsem potkala dvě takové, paní Magdalenu a průvodčí Elišku. A s jednou budu mít to dočinění do té doby, než válka skončí.“ Ještě do nedávna jsem byla přesvědčená, že se bude jednat o paní Magdalenu, je až zvláštní, jak osud dokáže zamíchat karty.


Věnováno mé kamarádce Lizzie, k narozeninám. :3 Za to vše, co pro mě dělá, za její laskavost i přátelství. Byla mi inspirací při nápadu laskavého činu Elišky, která se ujme malé Klárky, ačkoli jí s jejím osudem téměř nic nepojí a silně jí svou pomocí ulehčí další život. 

Komentáře

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Už jsem přečetla na tvém blogu. Je to skvělé, čeština ti očividně problém nedělá. smajl Ne, vážně to na mě hluboce zapůsobilo a tak nějak se to zase zvrtlo... Myslím, že konec byl správný, jiný bych asi nechtěla a ani neočekávala. Když ne na blogu, tak si to tady plus určitě zaslouží.

AnkoTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.