Ever After

1.Kapitola

Ahoj. tak na radu jsem se dala na příběhy.UPOZORNĚNÍ:jména jsou náhodná a nepopisují skutečné osoby.Už zase?  Dnes jsem vstávala v sedm řekla jsem si že si na chvíli lehnu po chvíli se kouknu na telefon a je půl sedmé. Říkám si ,,To je zase jednou skvělé pondělí.. rychle jsem se oblékla, najedla a běžela na autobus. Naštěstí jsem to stihla, něž odjel a…

Prsteny ve svíčce

Ahoj vítám vás.Víte jak je ta novinka s prsteny?Tak to je celkem drahá sranda.Nejhorší je to že jeto drahé.O to ale nejde kdo si to koupil tak si stěžoval že to je velké ale je šance že vám nebude malý ne?

Rozhovor s Listrandou

Ahoj vítám vás u rozhovorů.Nejoblíbenější filmRebelkaNejoblíbenější postava v němHeidi Nejoblíbenější seriálSimpsonovi Nejoblíbenější postava v němHomerNejlepší kamarádANNAMotokarek a abbie Kam by jsi jela na dovolenouK mořiNejoblíbenější písničkaBaby one more timeDíky za pozornost a na shledanou.

Alenka v říši za zrcadlem

Ahoj.Tak tentokrát jsem se rozhodla na písničky z Alenky v říši divů.Tak doufám že se vám to bude líbit.Avril Lavigne - Official 'Alice<br>P!nk - Just Like FireAlice's ThemeTo je vše tak na shledanou u dalšího článku.

Trolls

Tak jo vím že nejsem moc dobrá ale snad se vám budou líbit písničky z nového filmu Trolové.Get back up againTrue colorsCan't Stop The Feeling!Tak to je vše díky za vaši pozornost.

Zpívej

Tady máte ať víte co je tam za písničky ale ty králíci.:D

Shakira

Vítejte.Tento díl je na Shakiru tak doufám, že se vám bude líbit.La La LaWaka WakaTry EverythingDoufám že se vám líbí tak zatím.

Desigual

Tato značka se nejčastěji pozná vhledem barev a květinových potisků.Ale tato značka se nezabývá pouze květinami a oblečením.Tato značka dělá i boty a kruhové potisky.Ale vše vypadá krásně ale ty ceny se pohybují kolem tisíců.Někdy se za krásu musí platit.Děkuji za pozornost a přeji krásný víkend.

Česko slovensko

Tentokrát jsou čím dál tím lepší.HaSRozhovor.<br>Adrienn & Kata BanhegyiSkákání přes švihadlo jak ho neznáte

Rozhovor s abbie

Ahoj.Vítám vás u mého rozhovoru  abbie.Nejoblíbenější filmAuta Nejoblíbenější postava v něm Mcqueen Nejoblíbenější seriálSpongebob Nejoblíbenější postava v němSpongebob Nejlepší kamarádListranda Kam by jsi jela na dovolenouRakúsko Nejoblíbenější písničkaSheril crow real goneTakže to je vše.Díky za pozornost.

Nejočekávanější trailery

Ahoj.ZpívejMini šéfJá padouch 3 

Rozhovor s gimpl

Ahoj vítám vás u rozhovoru s gimpl.Nejoblíbenější filmodvážná VaianaNejoblíbenější postava z filmuVaianaNejoblíbenější seriálwinx clubNejoblíbenější postava ze seriáluStellaNejlepší kamarádmagdaDovolenáMalorcaNejoblíbenější písničkaAuli'i cravalho-how far i'ii go (from moana)

Katy Perry

Ahoj.Tak jsem se rozhodla že bych měla udělat taky něco hudebního tak jsem se zaměřila na Katy Perry a za případné chyby se omlouvám.Rise<br>Dark Horse<br>Wide AwakeA pokud se vám to líbilo tak další díl bude na Shakiru.

Na zimu

Vločky přijdou v zimě vhod. Připravíš z nich teplou ovesnou kaši, která příjemně zahřeje a zasytí. Zkus do vloček, které přes noc namočíš, přidat malinko kurkumy – toto nenápadné koření, které barví do žluta a je příbuzné se zázvorem, má totiž téměř kouzelné účinky – podporuje spalování tuků a působí protizánětlivě. Do kaše pak přidej ovoce, třeba jablka,…

Lampička z papíru

Co budeme potřebovat:skleničku,barevný pergamenový papír,bílý papír,oboustrannou lepící pásku,kobercový nůž,karton (podložka při řezání),čajovou svíčku,šablonu.Nejprve si připravíme šablonu. Můžeme si šablonu stáhnout a nařezat či vystřihnout přesně, jak vidíme na obrázku, nebo si vyrobit vlastní vzory.Poté si pergamenovým papírem obalíme celou sklenici a…