erička

PŘESTAŇ TE

Ahoj chtěla bych vás poprosit přestante s ty mi horrory. Já se toho bojím a co jsou tu i menčí a umí číst ještě by se polekali a bály . Prosím přestante! Díky a prosím poslechněte ještě děti se z toho zblázní.

Komentáře

laura79VIP(Retardi vždy a všude)

já osobně píšu jeden horor s nadpisem horor.část__ jestli by tohle psala admínka tak přestanu nechci ban logicky a vubec já si mužu psát na svůj blog co chci to byses musela nejdřív stát adminkou aby tohle nekdo poslechl a máš mít v nadpisu PŘESTANTĚ takhle je to správně pokud je to třeba horor s hodně sprostými slovy neříkam a cele hpd kvuli tobě nepřestane bojíš se?nečti to!smajlsmajlsmajlsmajla nevimíšlej si svoje pravidla

laura79To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Tak teď jsi mne pobavila.
To nemyslíš vážně, že ne?
My si můžeme na své blogy psát co chceme. Tady nejsou žádná pravidla na to, co můžeme a nemůžeme psát. S výjimkou sprostých a urážlivých článků, ale to nyní nepočítám.
A vůbec, když se bojíš, tak proč to čteš? =D To trochu postrádá logiku, stejně jako tvoje gramatika. =D
Ať si každý píše co chce, stejně, jako ať si každý čte co chce. Nikde není dáno, že musíš číst horory. Nemusíš tyto příběhy vůbec otvírat. =)

CaliopeiaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

abodka(ANIME!)

Hele hele hele, počkat ....... zastavíme smajl
Já si horory čtu strašně ráda a myslím si, že nejsem jediná. Navíc, je to každého věc, co si na SVŮJ blog napíše. Ty, když se toho bojíš, tak to laskavě nečti. Děkuji.
Jo a taky si po sobě vždy to, co napíšeš přečti protože já osobně, se tvého článku a gramatiky bojím víc, než nějakého hororu..... smajl

abodkaTo se mi líbí +6 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.