erička

Blíží se mi narozeniny

Ahoj vítám vás na mém novém článku jménem:Blíží se mi narozeniny.:).S tým to článkem vám chci říst že se nevychloubám ale chtěla jsem udělat článek a nevěděla jsem o čem.:).Tedˇ vám o mích narozeninách něco řeknu.

Tak narozeniny mám 28.7.2006 takže to znamená že mi bude 11 let.Ve znamení jsem Lev. Ted´vám povím jeden zážitek z mé minulosti .Tak byl jednou jeden den měla jsem narozeniny a ten den mě bylo 7. Jelikož bydlíme půl hodiny od Brna tak tam jezdíme často do Olipye .Je tam jeden dětský koutek a tam když nahlásíš když máš narozeniny a dojedeš tam ten den tak dostaneš tričko,nějakého plyšáka,hračku a ještě něco. Tak jsme ten den mích narozenin jeli tam a šli jsme do toho koutku a řekli nám tam že mám narozeniny 27.7 místo 28.7 tak nás to naštvalo ale užili jsme si ten den.

Oslavu mám 29.7 budu tam mít 5 kamarádek a rodinu.Budeme vyrábět budeme v bazéně budeme večer grilovat maso a holky budou i u mě spát. Na ten den se moc těším :) .Ale od včerejška je mi na blití bolí mě břicho a celý den nic nejím:( Ale snad budu do soboty dobrá:):( 

Pokud chcete abych udělala článek o tom co jsem dostala tak napište:)

Doufám že se vám tento článek bude líbit a pokud jo dejte prosím plus.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.