emoušek

Jaké je asi vhodné krmivo pro křečka?

Ahoj, vítám vás u dalšího článku. Dneska už zjišťuji co je dobrého pro křečka, protože jsem přemluvila rodiče, takže ho budu mít za 2 dny. Tak teď nevím jaké krmivo mu mám koupit. Poraďte mi prosím v komentářích, jestli máte nějaké zkušenosti. Tak vám ukážu pár příkladů:



Classic vypadá dobře, ale nevím jestli je to vhodné pro křečky.



Karma ta je dobrá, to vím, protože mám od vitapol doma tamto na ohlodávaní toto:

Teď další:


Tak tohle fakt nevím...


Tak to by bylo všechno a zatím čus!!!!!


Ps: I love hamsters ♥♥♥

Komentáře

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Jakékoli zrní, ale musí být napsané, že je pro Drobné hlodavce. Krmiva pro králíky občas obsahují žito, a to křečci nesmí, protože způsobuje zažívací potíže. Ale každý den mu k tomu dávej nějakou zeleninu, např. Mrkev, salát, ředkvičky (ty můj křečík zbožňuje), jablko nebo klidně pampeliškové listy. Ale vždy jen kousek, protože když křečka překrmuješ, rychle tloustne. A co se týče suchého krmiva, jednou denně dávej 10-15 g. smajl
Kdybys potřebovala ještě s něčím poradit, klidně napiš. Chovám křečky už 5 let, myslím, že mi věřit můžeš.

Belania333To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Renata2014(Nejlepší kamarádky od kon...)

S tím ti určitě ráda poradím, sama chovám podobný druh myšky "pískomila" už jedenáctým rokem, takže za ty roky už ty věčné i mlsné žrouty moc dobře znám. Pro začátek určitě zkus tu první variantu (Classic special) seženeš ho okolo 30,- kč a myšákovy tím poskytneš veškeré živiny a pestrou stravu. Můžeš samozřejme zkusit i jinou směs, ale u téhle to budeš mít jistější, že ji křeček sní. Později je určitě nejlepší míchat směsi domácí, to máš posléze naprostý přehled co mu podáváš. Třeba taková slunečnicová semínka s dýňovými a k tomu přidat vlašský ořech třeba se sušenou mrkví nebo kukuřicí. Je toho spousty, takže určitě zkus kombinovat a uvidíš, co mu bude chutnat nejlépe smajl Jinak ti tu poslední variantu jako zdroj hlavní potravy moc nedoporučuju. Jedná se spíš o doplněk stravy, stejně tak by neměl dostávat moc velké množství slunečnic. semínek - mohli by nastat zažívací potíže. Každopádně ti křečka moc přeju, jsou to velmi věrní mazlíci smajl a kdyby jsi chtěla, tak mi klidně někdy napiš, ráda ti opět s něčím poradím.

Renata2014To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Pink LadyVIP

V tomhle ti neporadím, v krmivech se nevyznám. Já mĕla morče, ale morče není krecek (pardon, píšu na mobilu a muj mobil nezná r s háčkem)

Pink LadyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.