Emo bloček

Černooké děti

Dneska jsem měla v plánu ask...Ale bohužel se mi vymazal,takže možná zítra.Ale náhodou jsem měla v hlavě jeden nápad.Black eyes children neboli černooké děti.Taky hodně známé téma.Takže já vám tady napíšu jeden příběh od páru,kterýse prý setkal s těmito záhadnými bytostmi.Můžeme jít na to!:)

První příběh se odehrává v domě manželů.A nedopadneto zrovna nejlépe.

1.Celé to začalo v jednen večer,ksyžhodně sněžilo. Manželé žili  na okraji Vermontu, na samotě a daleko od nějakých dalších domů. V tu noc ženu probudily zvuky, které přicházely zdola od vchodu. Někdo klepal na dveře.Nejdříve si žena myslela, že někdo uvízl ve sněhové bouři.
Žena pro jistotu probudila svého muže, aby šel otevřít. Za dveřmi byly dvě děti se staromódními účesy. Děti na sobě neměly žádné kabáty ani bundy. Dívaly se do země a vyhýbaly se očnímu kontaktu. Manželé nevěděli, co si o nich mají myslet a když se zeptali na jejich rodiče, děti jim řekly: „Za chvíli přijdou.
Manželé děti zavolali dovnitř, a to neměli dělat. První věc, která vzbudila podezření, že něco není v pořádku, bylo to, že kočka, kterou manželé měli doma, zmizela. Obvykle byla kočka zvědavá na nové lidi, kteří se v domě objevili, ale tentokrát se někam vytratila.Zatímco žena připravovala v kuchyni horkou čokoládu, její manžel seděl s dětmi v obýváku a ptal se jich na pár věcí. Když se žena vrátila z kuchyně, uviděla něco, z čeho se jí udělalo blbě. Jedno z děcek se na ni podívalo a žena viděla, že má oči černé,byla to snad ta nejtmavší černá,kterou žena viděla. Děcka se  zeptaly, zda mohou jít na záchod, a protože byla žena vyděšená, z toho, co viděla, souhlasila. Najednou však začala jejímu muži téct krév z nosu. V té chvíli v domě zhasly všechny světla. Přestala fungovat i elektřina.

Vystresovaná žena hledala baterku a na chodbě našla děti. Stály tam bez pohnutí jako sochy. Najednou se pohnuly a řekli ženě, že jejich rodiče jsou už venku, a odešly. Venku na ně čekalo černé auto, ve kterém seděli dva muži. Když vystoupili z auta, žena si všimla, že jsou velmi vysocí a hubení.Na sobě měli černé obleky. Manželé si mysleli, že tím jejich hororový zážitek s černookými dětmi skončil. Mýlili se …

O několik měsíců později oba manželé onemocněli. Muže trápilo chronické krvácení z nosu a lékaři mu diagnostikovali rakovinu kůže. Od té doby přestal vycházet z domu. Ženu od podivné návštěvy trápí zdravotní problémy, o kterých odmítá více mluvit, ale podle jejich slov, se cítí nejhůře v celém svém životě …

Když jsem psala tento článek,tak mi najednou zhasla televize....Ale to nic.Radši se za sebe podívejte,jestli za váma není  černooké dítě!!!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.