Wedding Trouble
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Barbie Style Quiz
Hra - Barbie Style Quiz
Video se načítá
Heart Surgery
Hra - Heart Surgery
Video se načítá
Winter Magic
Hra - Winter Magic
Video se načítá
Devilish Hairdresser
Hra - Devilish Hairdresser
Video se načítá
Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Goodgame Disco
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Operate Now! Scoliosis Surgery
Hra - Operate Now! Scoliosis Surgery
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Frizzle Fraz 4
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
 

emma watson

Už se ta hrozná škola blíží!!!!!!

Ahoj lidi, tak už jenom pár dní a je pondělí a to znamená že se jde do školy. Myslím že je jenom pár lidí co má ráda školu. Ale já patřím do té skupiny která školu nemá ráda. Takže se už teď děsím pondělka. Vy se  asi ptáte co mě na té škole vadí že se jí děsím už teď, tak vám to řeknu: nejvíc mi na té hrozné  škole vadí matematika a taky mi hrozně vadí kluci z naší třídy protože jeden je asi cvok nebo co, druhý je divný a pořád se zajímá o cizí věci a tak dál no jo ale to není všechno samozřejmě mě taky nebaví všechno učení ale ta matika je stejně nejhorší. Já vím pro věčinu z vás je možná nejhorší stávat, ale to mě nedělá takoví problémi protože já se probuzím už v šest hodin a stáváme v půl sedmí. Ale jsou tam i dobré věci třeba výtvarná výchova (to je můj nejoblíbenější předmět) nebo třeba přestávky a tak dál.

 

 

čau 

Komentáře

papipouVIP(Creepypasty)

To máš s těma klukama ještě dobrý.....my máme ve třídě čtyři kluky(jo jenom čtyři,ale to není všechno...)jeden je v pohodě,druhej taky celkem ujde,ale pak přijde na de*emnty,před kterýma jsem musela celej školní rok sedět...(ano,já de*il si před ně sedla.....NE,sedla si tam moje "nejlepší" kámoška. Napsala jsem "nejlepší"protože byla věčně u jiný kamarádky. Ale o tom zas jindy.........smajl) Tak. Jeden,Martin,je úchyl,příšernej!!!!!!!!!!! Gay a Pedofil zároveň.........smajlsmajl A ten druhej,David,no,třetí nejmenší ze třídy,přezdívaný "párátko",je do něj zblázněná půlka třídy(já byla taky,dokud nepřišel tábor a...no,asi chápeš,měl tam přesilu.....óóó.....smajl)a ještě ke všemu,Martinovo nejlepší KAMARÁD.Takže dokonce Honza(ten nejhodnější kluk ze třídy)říkal,že jsou to TAKOVÝ úchylové,že si na záchodě ukazujou...no....asi víš co......určitě víš......smajlsmajl...no,vidíš,máš to ještě SAKRA dobrý....smajl
No tyjo,to jsem se rozepsala.....to je komentář možná i delší než ten článek!!!!!!!!smajl....počkej,já si to SPOČÍTÁM jestli je to delší(a matematiku nemám ráda,no,furt ne tak,jako ČJ,JUPÍ už konečně nebudeme mít na češtinu Egrtku!!!!!!!!!!smajl)

papipouTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.