Eliščin Supr Blog

Lidi které váááážně nechápu

Ahojky! Mám pro vás něco o lidech co vážně nechápu! Tak se pohodlně usaďte a začínáme!

 

1. MOJE BABIČKA

je fajn ale její chování je občas nepochopitelné, třeba když jíme, dejme tomu třeba řízek. Babička ví, že nesnáším kyselé okurky, ale  přesto se mě zeptá: Eliško dáš si okurku? Já: ne

Za pět minut: Eliško dáš si okurku? NE!!!

Za dalších pět minut : Eliško dáš si okurku? NE!!!

A potom mi ji tam stejně dá!

 

 2. MOJE SOUSEDKA V LAVICI

no o ní už se zas tak lechko říct, že je FAJN nedá. I když ji moc nemusím tak ji nebudu brát osoní informace a moc toho o ni neřeknu. Je na mě zlá říká mi liliputko a šprte a podobný věci ale nejhorší na ni je její urážlivost. Třeba nedávno při dějáku si musela učitelka odskočit a samozřejmě kluci začali hnedka křičet a ona na ně: nechte toho vy ko_oti . Já: když to budeš říkat tak to tím spíš budou říkat! Ona: hlavně, že ty o tom něco víš! Já: hele já vím na rozdíl  od tebe o klučičím chováním skoro všechno! Ona: jasně! Klukům přídeš odporná stejně jako holkám! Já: kluka možná nemám ale mám bratra a ten mě do světa klučičího chování zasvětil dost!

Potom mi bez varování o deset kilo těžší sousedka dupla na nohu a urazila se. No je to normální?

 

VĚTŠINA KLUKŮ CO ZNÁM

(většinu)kluků nechápu proto, že se strašně předvádí. Mají polovinu hlavy vyholenou a na druhé polovině dlouhé vlasy. A pořád se v nich hrabou jako by to bylo něco super hustýho. Když jdou po ulici tak si pouštějí nahlas drsňáckou hudbu a tím chtěj jako co? Zapůsobit na holky? Vždyť mně připadají spíš trapný!

 

 

No nic to je pro dnešek vše a chci se jen předem omluvit za pravopisné chyby a popřát vám hezký den

AHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJ 

Komentáře

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Jako, ta tvoje sousedka by se možná dala přežít... Ignorovat. To pomáhá smajl a kluci- s tou hudbou máš pravdu. A u těch vlasů záleží na věku... Třeba v šesté třídě to nevypadá tak špatně, u některých se mi to i líbí.

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.