Eliščin Internetový bloček

Pavel Vítek a Jarek Šimek - pravdivý příběh

Ahoj

Tento článek přidávám po dlouhém rozhodování. Ale asi je fér aby jste věděli, jak to dopadlo s Pavlem a Jarkem... Dost obkecaváni a jdeme na článek.


 V roce 2014 se mi začal líbit jeden z mých oblíbených zpěváků Pavel Vítek. Od té doby jsem si přála se s Pavlem Vítkem setkat. To se mi splnilo poprvé v roce 2015. Když jsem zjistila, že bude Karlštejnský koncert. Potom mě napadlo, že bych jako mohla zkusit Pavlovi Vítkovi odeslat žádost. No počítala jsem s tím, že ji nepotvrdí. Mou žádost potvrdil.. Nakonec. V roce 2017 jsem potkala Pavla Vítka znova. 2 krát. Jednou na Noci na Karlštejně, po druhé v Adamově na samostatném koncertu. Pak v roce 2018 v Praze a v roce 2019 v Pohořelicích nedaleko Brna.
No a pak přišel Covid. Do letošního roku nic.
V roce 2020 se mi nenápadně začal "zjevovat" můj další oblíbený zpěvák Jarek Šimek. Bylo to docela nenápadný. Spíš to bylo tak, že byl u Pavla Vítka v přátelích. Později jsem si začala všímat jeho písniček. To už jsem náhodě nenechala a Jarka Šimka si pustila. No začalo se mi to líbit. Takže jsem Jarkovi Šimkovi napsala. Odpověděl. Párkrát jsme si napsali. A já mu o pár týdnů později zkusila odeslat žádost. Dnes mi ji potvrdil.... Normálně bych nad tím neuvažovala,ale je to trochu moc náhod najednou. Tímto se nechci chlubit ani nikoho pohoršit jen mám z toho hroznou radost a zároveň, mě to nutí přemýšlet. Proto to prosím neberte nijak špatně. Nejde o vychloubání. Jde pouze o to aby jste věděli pravdu.



U dalšího článku


Ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.