Eliščin Internetový bloček

Mamma mia muzikál -Moje první recenze

Ahoj!

Včera jsem byla v Praze na Mamma mia tak se chci s vámi podělit o zážitek.Nebudu jen vychvalovat ale budu i kritizovat! Film Mamma mia jistě všichni známe,proto vám popíšu děj alespon ve zkratce.Takže se připravte na další článek o ničem! :D (pravda někomu to nepříjde,že moje články jsou o ničem ale jiným ano takže tak).Je to moje první recenze,tak to berte trošku s nadhledem :).

NEJDE O VYCHLOUBÁNÍ!





Varování: Podobnost se stránkami typu ČSFD jsou pravděpodobné!


Řecký ostrov,dcera na vdávání,jedna šílená matka,tři potenciální otcové a nesmrtelná hudební skupina ABBA.Mladičká Sophie vyrůstá s matkou Donnou na Řeckém ostrově.Ani s jednou není vydržení,protože Sofie se bude co nevidět vdávat.Zatím co Donna řeší spíše praktické starosti,Sofie řeší kdo jí povede k oltáři a kdo je její biologický otec.Po přečtení deníčku však zjistí,že její matka měla románek hned se třemi muži. A tak je Sofie na svatbu pozve všechny.A oni přijedou. Do obřadu zbývá den.Během dne bude muset Sofie zjistit kdo je její pravý otec.




Mě osobně se muzikál líbil ale trošku bych zkritizovala obsazení.

Tomáš Trapl - HARRY: Hrát umí ,ale ten zpěv.Bože! Spíš mi do role sedí Pavel Vítek který je nejen herec ale i dobrý zpěvák.Takže se mi zpěv Tomáše Trapla moc nelíbil.Ale hraní mu sedělo,i když to chvilkama malinko přeháněl.Takže mě docela zklamal.(Můžu to posoudit,protože jsem v roli viděla i Pavla Vítka pokud by to někoho zajímalo :)).


Helena Vondráčková - Donna - Jako zpěvačka je skvělá ale hraní ji moc nejde ale jako Donna se mi líbila ale měla by se věnovat tomu zpěvu.


Ivana Korolová - Sofie - U ní je vidět,že hraje v muzikálech a že hrála i v Gymplu s ručením omezeným protože je moc fajn herečka i zpěvačka.


David Gránský - Skye - Možná ted někoho urazím ale já Vás na začátku varovala.Abych pravdu řekla, na mě je až moc hezkej :D ale zase je vidět,že umí zpívat a hrát. Ale v roli Skye se mi celkem líbil.


Hana Křížková - Sice si nepamatuju jméno té druhé kamarádky od Donny ale,Hana se mi moc líbila ty její hlášky,no SUPER!


Olga Lounová - Tanya - Ta se mi moc nelíbila ale ty její hlášky tam byly výborné :D. No zpěv se mi celkem líbil ale nic extra to nebylo.


Co se týče děje tak ten kritizovat nebudu.Proč? Protože byl bezvadnej. Pravda,chvilkama to upravený bylo ale i tak to bylo super. Není nad Mamma mia. Jen mě mrzí,že muzikál v Prosinci skončí :(. No snad bude i další.




Tak snad se vám článek alespon trošku líbil a udalšího článku.....Vím,že článek nedává moc smysl ale to se někdy stává.


Ahoj

Komentáře

liankag(ANIME!)

Heh.No...sem ráda že píšeš takovejhle články.( Ostatní asi nesouhlasí.Ale Mno...smajl

Já nevím proč se mi to líbi.Ale prostě...

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.