Eliščin Internetový bloček

Konec. Možná na chvíli... Možná navždy

Ahoj

Chtěla jsem říct že ustupují a končím. Svůj blog přesouvám na Facebookovou stránku "Elis". Mám v logu písmeno E oranžové barvy. Pokud mě chcete na dále sledovat, naleznete mě tam. Je jiná doba a já nemůžu celý život psát články na růžovou stránku.


Děkuji vám za podporu

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Mrzí ma, akú tu máme občas na HPD komunitu, že sa kvôli niektorým ľuďom potom dejú takéto veci...
Tvoje články boli aj sú super. Niekedy je lepšie snažiť sa všelijakú tú kritiku odignorovať, no na HPD, kde je fakt to publikum užšie je to náročné, to chápem...

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Lucy Lupinová: Neboj až mě zase naštve nějaký výrok skrz Pavla Vítka ozvu se. To mě určitě nenechá chaldnou, jak se znám.

Edit 22:59: Lucy Lupinová: Děkuji, že to chápeš. Nemůžu celý život sedět na růžové stránce a psát články. Musím se v kariéře posunout. Třeba to tady nechám dětem až budou a uvidíme co budou říkat na malou elu smajl.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

TheJoker_Lady: To řekni těm co mě nemuseli. Nemám čas na nátlak mladších uživatelek když teď řeším zkoušky a další důležité věci. Jestli chceš, můžeme být v kontaktu přes zprávy. Budu sem chodit kvůli kamarádům smajl.

Edit 18:13: TheJoker_Lady: Pár lidem se nelíbili moje články, jiní nesnesli mou kritiku skrz blogy, jiným se nelíbilo , že mi je 21 a že zažívám takové zvláštní nepochopitelné situace možná mi to snad ani nevěřili. I já jsem byla podobně stará jako oni. Možná ty důvody byli jinačí ale moje teorie je taková.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.