Eliščin Internetový bloček

9 let od založení účtu

Ahoj

V roce 2022 to bude 9 let co jsem si založila svůj profil tady na HPD. Možná by bylo fajn vám udělat shrnutí a zavzpomínat. Třeba někteří z vás pochopí proč tu vůbec jsem.


Začala jsem tu v roce 2013. V době, kdy jsem chodila na základní školu a milovala jsem herce Martina Dejdara. 

Postupem času jsem to tady začala objevovat a zjistila jsem, že můžu psát blog.

Po dlouhém uvažování jsem si řekla, že si založim blog. Tak se taky stalo. V té době jsem hledala originální název, takže vznikl název Eliščin internetový bloček. 


Další milník pro mě nastal v roce 2014 kdy jsem začala poslouchat svého předního oblíbeného zpěváka Pavla Vítka. Můj život a blog se začal točit hlavně na Pavla.


V roce 2016 jsem nastoupila na intr a odeslala jsem žádost na Facebooku právě Pavlovi což byl pro mě další milník a mělo to vliv i na blog v pozitivním slova smyslu.

Protože jsme si párkrát napsali. A pro mě to znamená opravdu hodně.


V roce 2017 mě kontaktovala osoba, kterou tu označují jako Valinka a můj život se začal točit kolem ní protože jsem měla svým způsobem strach o Pavla.


Také přišel můj první bolestivý rozchod a první hádky na intru a moje psychika se začala zhoršovat.


V roce 2018 začalo mě nejhorší období. Kvůli klukovi mi na intru začalo peklo a obecně se mi většina věcí začala hroutit. Jediný co se mi tak jako dařilo a daří (ťuk ťuk ťuk), byl Pavel. 


V roce 2019 to pokračovalo od Valinky k intru. Byla jsem na tom docela špatně a kvalita blogu začala upadat a některé hračky mě přestali mít z nějakého neznámého důvodu rády.


V roce 2017 jsem se s Pavlem seznámila trochu blíže a byl to taky první rok, kdy jsme o sobě pořádně věděli. V roce 2019 jsem ho kvůli něčemu kontaktovala od té doby si píšeme a přejeme si k narozeninám a děkuju, že mi to bylo umožněno. Vážím si toho.


Rok 2020 prakticky to samé. Až na to, že přišel Covid a já byla bez většiny věci a lidí, které mám ráda. Opět to ovlivňilo kvalitu blogu. 


V roce 2021 jsem ukončila psaní a situace začala zlepšovat. Snad...


To je takové malé ohlédnutí k tomuto výročí.


Vážím si podpory všech kamarádek , které to semnou nevzdali. Děkuju vám.


Taky děkuju tobě, Lucy Lupínová, že jsi mě vyslechla a podpořila mě když jsem to nejvíce potřebovala. Děkuju, že jsi to semnou ještě nevzdala.


A vy které mi nevěříte. Beru váš názor, ale někdy si zkuste obout moje boty a zkusit si to čím jsem si v životě prošla. Ne na darmo se říká nesuď knihu podle obalu. Tohle pochopí jen ten kdo si tím prošel. A to, že si myslíte, že jsem si něco vymyslela. Na rovinu. Nejsem dítě, které chodí do školky. Nemám v povaze lidem lhát. Ale konstruktivní kritiku beru. 


U dalšího článku


Ahoj


(Tímto článkem nechci nikoho urazit).

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Som rada, že som mohla pomôcť. Ani som skutočne nevedela, koľko to pre teba znamenalo, že som ťa nechala vyrozprávať sa. smajl Verím, že sa na teba život bude v budúcnosti už aj viac usmievať. ♥

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Ano uznávám, že jsem to párkrát přehnala. Ale když se k vám určitý osoby nechovají hezký a neustále dokola řešit nepříjemnosti z minulosti tak jste na tom podobně. Každý kdo zažil šikanu pochopí.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.