Elena´s blog

Nakupování na Ebay ?? Zkušenosti?PLS HELP :D

Ahoj, vítám vás u tohoto článku.. no článku spíš bych od vás potřebovala poradit..vůbec sem nevěděla kam napsat, takže tady to je.


Za poslední dobu jsem si neskutečně oblíbila skupinu Why dont we, kterou miluju nadevše , poslouchám je každý den, stalkuju je všude kde jen to jde :D

No pokud by jste je neznali tak to jsou oni : 

No a kluci mají samozřejmě svůj vlastní merch, mikiny, trika, čepice a tak... jasně že bych všechno chtěla ale je to z Ameriky, a je to docela dost drahý.. + poštovné takže.. no prostě jsem hledala na internetu a chtěla jsem tričko nebo mikinu s potiskem Why dont we levněji, nakonec jsem na Ebayi našla spoustu věcí s tématem WDW ( why dont we) a mají to tam docela levné. Nakonec jsem se tam zamilovala do jedné mikiny s nápisem Herron, což je příjmení jednoho z kluků , kterýho mám uplně nejradši, aby jste me pochopili ... :D Jsem prostě big big the biggest fanda  Why dont we, a jejich merch je moc drahý , takže na ebayi to mají levnější , myslím že to je z Británie a píšou že poštovný je za tu mikinu 150 kč, a ta mikina je za 450 myslím. Prostě je to dobrá cena. Tak se vás chci zeptat jestli máte někdo zkušenosti s Ebayem, objednáváním přes internet atd. nebo jak to tam funguje, kdybych mohla tak si to objednám sama ale není mi 18 takže.. :D chápete, takže prosím pokud máte zkušenosti , napište mi do komentářů, o tu mikinu vážně stojím , je boží, chci ji nejvíc na světě, takže bych byla ráda kdybych věděla co kupuju a co to bude obnášet :) Děkuju, a dejte mi prosím prosím vědět :) Ahoj :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.