Elena´s blog

Moje ranní rutina do školy+ líčení

Ahoj, vítám tě u tohohle článku:) Dlouho jsem nic nenapsala,jelikož jsem pořádně nevěděla co , a čas jsem kvůli škole  taky moc neměla... To víte, přijímačky :D Dneska jsem vám chtěla ukázat jak vypadá moje školní rutina- vstávání, snídaně, líčení atd. :) Tak jdemeee na to ! :D


1. Vstávání 

Tak jako asi každý normální člověk, nenávídím vstávání. Obvykle vstávám okolo 7 hodiny, ale posledních pár dnů, jsem si řekla, že bych měla začít stávat o něco dřív. Jelikož když vstanu v 7, mám pak asi tak 30 minut na všechno .. a to vůbec ale vůbec nestíhám. Takže teď do školy vstávám alespon v 6:30 :)

2.  Čištění pleti

Když vstanu, asi jako první co udělám, že si dojdu na ehm.. onu místnost :D A dál se přesunu do koupelny. V koupelně trávím z rána nejvíc času. Kvůli líčení , čistění pleti a.... pozováním před zrcadlem :D Ale kdo to nedělá ? :D

Jako první si opláchnu obličej vlažnou vodou, abych se trochu probrala. Dále si obličej vyčístím čistícím gelem na obličej proti akné od Dermacolu ( viz obrázek ) , opláchnu , a pak už si jen nanesu denní hydratační krém od Nivea . Poslední dobou mám celkem suchou pleť takže krém je pro mě nutnost.

3. Snídaně

Snídani mi v podstatě každý den kromě víkendu připravuje mamka. Jelikož má na to ráno čas, a já nikdy nevím co si mám vzít :D Většinou to jsou nějaký sušenky, musli, nebo pečivo. A dál mi připraví svačinu do školy v podobě- pečiva, zase nějaké té sušenky, nebo ovoce. Když vidím , že na čokoládový muffin se ráno moc necítím, vezmu si ho do školy ke svačině a to co jsem měla původně k svačině si dám k snídani ( ja vím , trošku complicated :D ) 



4. Líčení

Když se najím, zamířím opět do koupelny. Můj celkový make-up není nic velkýho, vlastně se nijak zvlášť nemaluju.

Co používám:

korektor - Maybelline New York - Fit me 05( ten nejsvětlejší odstín, jelikož jsem bílá jak stěna :D)

řasenka - Yves Rocher- Vertige volume. Nebo používám řasenku od Rimmel ( viz obrázky) 

tužka na oči - mám ráda když jsou moje oči výrazný a velký :D používám tužku na oči od Demacolu- Matt Black, která je naprosto super, nepoužívám jí uplně všude, jen na dolní linku očí, pro zvýraznění. 

Dál si pak maluju oční stíny, ale to jen výjimečně ( because no time :D ) , maximálně používám takový rozjasnující oční stín od Essence jako rozjasnovac do vnitřních koutků oka :)




5. Vlasy

Moje vlasy jsou jedná velká katastrofa :D Jeden den je mám hezky husté, jemné, prostě NICE , a druhej den už jak slámu. Vlasy si myju jednou za 2 dny. Nemyju si je každý den, protože se potom ještě víc mastí a ja bych na to neměla nervy :D 

Večer před školou:

-Vlasy si myju vždycky v neděli, abych je v pondělí mělá pěkné, po umytí ( šampon ,kondicionér) použiju tužidlo od Balea a pak už je jen nechám uschnout. Před spaním si je dám do drdolu ( ráno je mám pak hustší a trošku vlnitý) 

Ráno:

- Ráno si jen rozpustím z drdolu, učešu a nechám je rozpuštěné. Občas si udělám culík, když mám vlasy mastné , nebo takový ten poloculík. Jinak mám vlasy přirozeně rovné.


Když už vypadam trošku jako člověk, začnu si připravovat věci do školy, jako - hřeben, vonavka, deodorant, kapesníky atd.

Pak už se jen obléknu ( oblečení moc neřeším ) obvykle na sebe hodím džíny a nějakou mikinu nebo svetr.

A vyrážím vstříc tomu peklu, co si říká škola :) :D

Doufám , že se vám můj článek líblíl, kdyby jste měli nějaké otázky, ohledně produktů co používám na pleť a podobně, klidně mi napište do zpráv nebo do komentářů :) Tak ahoj a užijte si víkend :)



Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Nebylo to špatné, ale nepoužívej tolik barev, naklánění a zvýraznění textu. Nepůsobí to dobře. Dělá to strašná spousta lidí a vůbec nechápu proč. Tak pro příště. Samozřejmě pokud ti to tak vyhovuje, tak si to dělej. Říkám jen svůj názor.smajl

Naty a KájaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.