Elena´s blog

Fishao

Fishao


Ahojky. vítejte, dnes dělám blog o mé nej hře.

takže mnozí tuhle hru znáte,možná ste začali,jste ve 98 úrovni,nebo jste ve středu jako já a tuhle hru zbožnujete. Já ani nevím jak sem jí začala hrát,prostě sem hledala onlinenovku protože žádnou nehraju. tak sem mrkla na online světy a tahle hra se mi moc zalíbila, ta grafika,popis,úkoly je to vážně dokonalá hra. Pokud jí nehrajete doporučuju se registrovat.☺.  Já jsem ve 27 . úrovni jmenuju se Legolarne,já vím divné jméno, ale asi neuhodnete z jakých jmen jsem ho vytvořila. To je fuk.

No pokud hrajete napište do Sz a jestli chcete můžem si dát sraz nebo si mě přidejte. Ale mám ban na několiik dní tak sorry. Dali mi ho bezdůvodně,neřešte. 

Co můžete dělat ve fishao?:

rybařit,chytit přes 300 druhů ryb,plnit mise,chatovat,mít přátelé, sbírat mušle,navštěvovat oblasti,chovar ryby za domem vlastní, upravit si vzhled,kupovat boty,oblečení,vlasy,vzhledy,obchodovat, prodávat ryby,soutěžit v turnajích, vyhrávat ceny,vybavit si svůj domov dekoracemi,jezdit na raftu,na lodi.,plnit denní ukoly.

Je tu opravdu spoustu možností co dělat.

Obrázky.










A VIDEO.


Doufám že se vám blog líbil,kdo má rád fishao,dejte plus pa. Pokud si mě chcete přidat napište od sz. ČAUKY.

Komentáře

sonataVIP(Bradavice)

Taky jsem to hrála a byla sem na ůtovni 31 ale ted to nehraju už mě to nebaví protože to niní seznamka a davaž si tam ban a navic mi jednou někdo sebral účet a proto mám nový kde mám úrověn 31.Většina lidí touží jen aby měl úrove.....no moc velkou,jednou se mě jeden kluk ve hře zeptal jestli nemám účet s útovní 30 jásem řekla že jo a já sem mu dala sptné heslo a když sem skusila to jejo on totiž říkal že dává ůčet kde je úrověn 100 ale když sem skusila to heslo to bylo špatně a sjistila sem že mě podvedl a spon sem mu fakt ten účet nedala .smajlsmajl

Edit 12:57: Ale furt mě to jako baví ale už to nehraju.

Edit 12:58: je to fakt super hra přemíšle lasem že podlouhé době že si to můžu zahrát ale jinak super článek smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

sonataTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.