Elena´s blog

Fall and Winter outfits ideas ♥

Hi everyone ! :)

Fall and Winter outfits ideas ♥

by Elena1476

Dnes jsem se tak trošku nudila a rozhodla jsem se napsat článek tak trochu o módě:)

Poslední dobou strašně ráda nakupuji a mám v plánu si letos koupit ještě hodně věcí :D  Mám tu pro vás holky takové tipy na outfity do školy nebo jen tak ven, jednoduché , přitom hezké :) obrázky jsou z internetu :) 


1. Jednoduchý outfit s bordo sukní :)

Nevím jaky vy ale tahle holka má vážně pěkný vkus :) ... Ale my máme lepší :DD Já osobně jsem sukně nikdy moc nenosila... nelíbily se mi ty uplé sukně podél těla, vždycky jsem říkala , že to vypadá jako kdybych pracovala v bance :D Ale poslední dobou si moc moc moc chci koupit sukni do Áčka, rozšířenou.. víte co myslím :D Jako na obrázku :) A nejspíš  zítra si koupím svoji první sukni jeej :D Takže moje představa je asi takováhle :) (bordo je nej :D ♥)

  

Vínová sukně, bílé, černé , proužkované tričko, to je na vás :) K tomu boty na podpatku či tenisky a je to !:) Podle mě moc hezký outfit:)


2. Outfit se svetrem a šálou :) 

Takto outfit může vypadat:)

Hádám , že každý má v šatníku aspoň jeden svetr :) Je tu skoro zima, a proto nějaký ten svetr se vždy hodí a vypadá krásně s nějakou tou šálou či šátkem :)

Ano mám ráda vínovou...a moc :D ♥


Tak jo to by bylo vše :) Pokud jsem vás alespoň trošku inspirovala budu ráda za plusko nebo i nějakej ten komentík :) :D Děkuju moc za přečtení článku a mějte se krásně ! :) 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.