DIY :)

uff dohle mi zabralo 45 minut!

takže ahoj byl týdeník ale zrušila jsem ho tak tady máte náhradu

je tam všeeeeechno možný(lepší než nějakej týdeník)

1) tady je zábava zajímavosti,proste  ..BOM!!   ♥ virality ♥        

2) TADY SI MŮŽETE VYTVOŘIT NÁPIS( DOLU DÁM NÁVOD)  ♥cooltext

3)  DOBRÁ online HRA U KTERÉ vyrábíte svoje vlastní letovysko ♥my suny resort

4)videoklip

 5)parodie od kovyho


 

6)  pořad kde se dozvíte kam vyrazit na výlet tamtam

7)  vtipi   

Proč se blondýnky smějou když je bouřka? Protože si myslí že je někdo fotí!

Šéf přijme blondýnku jako uklízečku a hned jí uloží práci: „Umyjte podlahu ve výtahu!”
„V tomhle patře nebo ve všech?”

Jak spáchá blondýnka sebevraždu?
Naskládá svoje oblečení do sloupečku a skočí dolů.

Oskare, řekni nám, co je to?
proSím, paní učitelko, to je lebka.
Dobře, ale z čeho?
Ze zvířete.
Ale jakého zvířete?
proSím, mrtvého. 

“Opět pětka!“ vyčítá otec synovi. “Asi jsi dobře neporozuměl otázce, kterou ti pan učitel položil.“
“Já jsem otázce rozuměl, ale učitel nepochopil mou odpověď.“


8)obrázky 



9) zajímavosti

Didaskaleinofobie
Je docela dost pravděpodobné, že občas touto fobií trpíš i ty. My se jednoznačně shodneme v tom, že částečně v nás taky panuje. Jedná se totiž o fobii nebo občasný strach z chození do školy. Fobie může pramenit z různých situací, například když nejsi připravená na písemku nebo si včera neudělala úkoly do školy. Ale pozor nepleť si to s leností nebo nenávistí, fobie je opravdový strach.

Automatonofobie

Automatonofobií trpí lidé, kteří mají panickou hrůzu z věcí, které představují lidské bytosti, ale falešně. Jednat se tak může jak o různé loutky nebo figuríny, tak dokonce i o animované postavy. Škoda hlavně pro osoby, které touto fobií trpí. Na světě je totiž tolik skvělých animovaných filmů a pohádek.

Batysiderodromofobie
Tento náročný název, který máš možná i ty problém vyslovit, se vztahuje k fobii z podzemních drah a metra. Jen velmi těžko si lze představit, jak člověk trpící touto fobií žije ve velkém městě a tím teď rozhodně nemyslíme Prahu, kde se celkem bez potíží všude dá dostat nadzemkou.

Fobofobie

Fobofobie je strach z vlastních pocitů strachu. Je to trochu zacyklené, tak raději dáme příklad. Tento pocit má totiž občas možná každý, možná si sama vybavíš takový strach. Když tě například čeká velká událost a ty máš už dopředu strach, že budeš mít strach a něco pokazíš. I tak totiž může vypadat fobofobie.

Gefyrofobie
Gefyrofobií trpí lidé, kteří mají panickou hrůzu z mostů. Rozhodně se v tomto případě nejedná o žádné prkenné lávky nebo malé mostky přes vodu, které sotva stojí. Gefyrofobií trpí lidé, kteří mají strach i z velkých mostů, které rozhodně jen tak spadnout nemohou. Takže šťastnou cestu?

Iatrofobie
Iatrofobie je většinou spojena s hrůznými zážitky z minulosti, které souvisí s lékaři a nemocnicemi. Jedná se hlavně o strach z lékařů, kteří jsou bezprostředně spojovány i s nemocnicemi nebo dokonce ordinacemi běžných obvodních lékařů. Není to ale jen obyčejný strach z doktorů, jedná se opravdu hrůzostrašné pocity paniky.

Kinemortofobie
Lidé, kteří trpí kinemortofobií zřejmě až příliš sledují filmy. Jedná se panický strach ze zombie. Osoby, které touto fobií trpí, se nejen nemohou dívat na filmy, kde tyto příšery vystupují, ale dokonce mají strach, že na ně někde zpoza rohu nějaká ta zombie vybafne!

Logofobie
Logofobie je strach z vlastního projevu. Nejedná se přitom jen o strach z toho, že bude daná osoba muset někde promluvit, především jde o paniku vznikající z toho, že člověk bude muset mluvit kdekoli na veřejnosti – projev nebo dokonce výstup u tabule ve škole.

Mysofobie
Mysofobie je strach ze znečištění, špíny nebo dokonce nákazy, která pramení z něčeho, co je neumyté. Tato fobie se často projevuje nejen přehnaným úklidem a péčí o čistotu v domácím prostředí, ale i tím, že lidé přestanou sahat na konkrétní věci rukama, třeba na kliky u dveří.

Pteromechanofobie
Pteromechanofobie je celkem známou a rozhodně nijak ojedinělou fobií. Jedná se o strach z letadel a létání obecně. Tato fobie se projevuje zejména nevolnostmi, omdléváním a panickou hrůzou z toho, že letadlo během letu spadne. Ale ani s touto relativně častou fobií není snadné žít. Jistě si třeba pamatujete na Marge, která v jednom dílu Simpsonových dokonce vyběhla z letadla a zhatila tak plány na dovolenou celé rodině.

Jakou z těchto fobií ti přijde nejhorší a nikdy bys jí nechtěla trpět?
1. Fobií ze školy 

2. Fobií z falešných lidských bytostí
3. Fobií z metra
4. Fobií z vlastního strachu
5. Fobií z mostů
6. Fobií ze zombie
7. Fobií z veřejného projevu
8. Fobií ze znečištění a špíny
9. Fobií z letadel a létání

10)  vánoční DIY 

tak jo tohle bude vše ...s tímhle článkem sem se patlala necelou hodin u  tak snad to někdo ocení ...tak jo 

mějte se krásně skládejte básně a čusák!!




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.