dívčí poradna

kudy z nudy aneb fotokniha plná zážitků

Vzpomínky jsou honě důležité, protože z nás dělají tím čím jsme. Jak jednou řekl nějaký chytrý člověk ,,Naše minulost utváří naši budoucnost" a zrovna tento článek chci věnovat minulosti.

Nudíte se v létě často? Já ano a není to to nejlepší, protože je volno a prázdniny má každý rád a chce je prožít naplno.

Kupte si nějaký hooodně tlustý sešit. Z něj bude totiž konečná fotokniha. každý den si udělejte nějaké fotky, které vytiskněte a nalepte do sešitu. Můžete k nim i napsat nějaké hlášky dne. Aby vaše fotokniha nebyly jen fotky a psaníčka, můžete si do ní nalepit různé nálepky, nebo něco nakreslit. Nezapomínejte na datum a místo, protože až jednou budete říkat ,,No to za našich mladých let jsem byla v ..." a teď vám vypadl název toho místa. 

Pokud vás bude bavit focení, tak vás to bude nutit chodit někam na výlety s kamarády, kteří se vám tam mohou i podepsat. V létě se budete nehorázně bavit a až budete starší tak to taky oceníte.

Sešit nemusí být jen z léta, ale klidně i z celého roku.

Tak co si o tom myslíte? Já to mám v plánu na toto léto, které mám skvěle naplánované. A co vy? Co budete dělat v létě? Nebojte se a pište.

ahoj vaše Ajra


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.