Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Uphill Rush 4
Hra - Uphill Rush 4
Video se načítá
Baby Hazel Goes Sick
Hra - Baby Hazel Goes Sick
Video se načítá
Runner 2
Hra - Runner 2
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
My Dolphin show 5
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
 

describe me please

Violetta - můj názor :-)

Asi všichni znáte seriál Violetta. Nechci okopírovat ostatní články ale jen vám chci říct svůj názor. Kdo o Violettě nechcete slyšet nic špatného tak tohle asi nečtěte... Tak ale teď k věci!!!


Něco o filmu:

Seriál Violetta popisuje (herci hrají) život 16ti leté dívky (zhruba - nejsem znalec) které umřela maminka a s otcem žijí v Buenos Aires kde Violetta studuje hudbu. Má tam svojí nejlepší kamarádku Fracescu a spoustu dalších přátel. Aby to nebylo tak jednoduché tak se v každé sérii nemůže Violetta rozhodnout mezi 2 kluky. Popíšu vám tu každou sérii a vždy na ni napíšu svůj názor. Nebojte, dějství co sem napíšu nebude dlouhé. Tak ale teď k 1. sérii!!!!!  :-)

1. série:

Violetta se se svým otcem vrací do rodného Buenos Aires kde se setkává se svou tetou o které nevěděla. Její teta věděla že Violettě nemůže prozradit svou identitu protože by jinak odcestovala s otcem pryč. Proto se vydává jako její domácí učitelka. Violetta začne brzy studovat hudbu za otcovými zády a brzy pozná všechny ze studia. Violettě se líbí už od 1. dne Thomas ale najednou se tam objevil Leon. Ludmilla proto toho využije a zabere si Thomase pro sebe. Ludmilla a Violetta se nesnáší a Ludmilla dělá všechno pro to aby Violettě ublížila. Na konci roku ovšem Ludmillu vyhodí ze studia a tak bude Violetta za hvězdu. Otec se ale bohužel dozví o tom co Violetta studuje a chce se odstěhovat. Potom ale Violettě dovolí studovat hudbu a Violetta se s Ludmillou usmíří. Ale jaký je můj názor???

V této sérii se spíše dělo než zpívalo a to mi nevyhovuje. Proto to honotím body (1-10) 3.


POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ. DOUFÁM ŽE SE ČLÁNEK LÍBIL A UŽ MUSÍM JÍT!! :-(

VAŠE VERČA KOST.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.