describe me please

Trpělivost - jak si ji osvojit?

AHOJ! Dneska jsem telefonovala s mým dědou, který je naprostý cholerik a napadl mě tenhle článek. Přináším vám pár rad, jak si osvojit trpělivost. Pokud jste ovšem opravdu netrpělivý, tak nečekejte hned úspěch. Vím ovšem, že by vás tento článek nezaujal, kdybych neodběhla k něčemu jinému, tak se těšte :)

V několika krocích si ukážeme jak si trošičku obalit nervy. Ale teď se mrkněte na tohle:

Toto video vás rozhodně pobaví a já osobně rozhodně obdivuji trpělivost kohokoliv, ale tenhle má u mě veliký veliký respekt. Jen abyste si dokázali představit takový prostý test trpělivosti :). No ale to teď není podstatné. Rozhodně se vrhneme na první bod :)


1) Já sama z vlastní zkušenosti používám 2 snadné a rozhodně účinné techniky. Jenže tyto techniky se dají použít pouze v přítomnosti takzvaného "otravného" kamaráda, který vás za to rozhodně neskope a vezme to s rezervou :) Tyto techniky jsou:

POČÍTÁNÍ DO DESETI - je rozhodně asi nejtypičtější a snadná technika ovládnutí výbuchu. Vsadím se, že ji rozhodně využili v předešlém videu. Já ji používám skoro pořád, protože mám ve svém okolí několik "inteligentních" lidí :D

ZPÍVÁNÍ V DUCHU - není známou technikou uklidnění vlastního těla, ale pro mě účinná, protože se vlastně nad vším co se děje okolo zasměji. Jenže záleží na volbě písničky. Pokud si vzpomenete na Will Always Love You od Whitney Huston, nevím zda vás to uklidní, ale vím o jedné písničce, která vás zaručeně donutí mávnout rukou nad danou situací :D Jen se podívejte:


Jeden mimoň to opravdu s trpělivostí nezvládl, ale vlastně se mu ani nevidím. Tahle písnička mne VŽDYCKY dostane a rozhodně je chytlavá! :D Ale teď opusťme mimoně a vraťme se k 2. typu :D


2) Pokuste se nějak rozumně útok vrátit, nejlépe s velkou dávkou humoru. Asi si teď říkáte jak vám to pomůže si osvojit trpělivost. Pomůže, protože vrátit takový útok s humorem vůbec není snadné, protože pokud vás někdo opravdu rozčílí, tak je opravdu těžké to zachránit vtipem, nebo jakoukoliv srandičkou. Věřte mi, trpělivost si opravdu potrénujete.


Tady se asi někdo neshodl a nevzal si ponožku! :D No nic, jdeme na poslední typ :)


1) Trénování trpělivosti má několik lze udělat několika způsoby.

    HRANÍ TĚŽKÝCH HER - ano obzvlášť her na počítačích, které vám nejdou ZARUČENĚ zlepší trpělivost! Pokud budete trénovat zlepší se vám nejen trpělivost, ale i skóre! :)

    ČEKÁNÍ NA... - tím nemyslím, že od teď budete všichni chodit na autobus dřív abyste na něj počkali, ale pokud vám ujede, vaší trpělivosti to opravdu dá zabrat, ale pomůže :)

   PROSTĚ SOUROZENEC - toto je opravdu jedno z nejúčinnějších taktik jak si obalit nervy. Prostě mít otravného sourozence a nervy se samy vytrénují

    ZÁLEŽÍ NA OKOLÍ - v každém případě záleží na okolí. Pokud pořád někam spěcháte vaše trpělivost není ani z poloviny tak velká jako trpělivost lidí, co mají okolo sebe příjemné prostředí. Hlavně to klidné. 


Takže dneska by to bylo vše.

Budu moooc ráda za jakékoliv ohodnocení (i komentáře záporného, ale naučného smyslu potěší a hlavně pomohou). Ještě jednou DÍKY. Vaše Verča K.



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.