Get Married Test
Hra - Get Married Test
Video se načítá
Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

describe me please

Můj oblíbenec z Harryho Pottera


Ahoj, takže tento článek je o mém oblíbenci z Harryho Pottera. O něm již napsala jiná blogerka na moje přání tak se nesnažte psát do komentů že kopíruju. Předem vám ji chci doporučit. Bohužel si nemohu vzpomenout na její jméno takže to budete mít trochu těžší... no ale přejděme k věci.


Jmenuje se Sirius Black a asi si říkáte že ve filmu skoro nebyl tak jak ho mohu mít za nejoblíbenější postavu??? No tak to je jednoduché. Mám hned 3 důvody ale myslím že kdybych se zamyslela tak bych jich našla ještě mnohem více. Tak tady jsou:

1. V knize byl mnohem více rozebrán a tak bylo samozřejmé že má dobré srdce a že je pro něj Harry vším co je mu drahé.

2. Jak jste si vy co jste viděly Harryho Pottera 5. díl (Fénixsův řád) byl Sirius naprosto krásný a tak jsem se do něj zbláznila. (Pokud jste jiného názoru je mi to fuk. Sirius je pro mě prostě hvězda!!)

3. Kvůli Harrymu obětoval život. To je myslím veliký důkaz lásky ke svému kmotřenci. A proto je můj favorit.


Takže snad vám jsou mé důvody dostačující ale pokud ne napište mi do zpráv a já vám napíšu více důvodů.

Pokud chcete vědět něco víc o Siriusovi tak můžete číst dál nebo vyhledat na Googlu.

Sirius byl z veliké rodiny. Jeho rodina byla z "čisté krve" a plně protestovala proti kouzelníkům ze smíšeného původu. Jeho matka proto plně neschvalovala jeho názor na mudly (lidi bez čarovných schopností) a Sirius to nesnesl. Brzy proto odešel z domu protože ani jeho otec s ním nesouhlasil. Po odchodu ke svému nejlepšímu příteli Jamesovi Potterovi byl okamžitě vypálen z rodokmenu Blacků.

Jeho rodokmen byl ale v něčem opravdu zvláštní. Byl veliký a proto se není čemu divit že byl příbuzný s Luciusem Malfoyem. A jak to??? Jeho sestřenka si Luciuse vzala protože byl z "čisté krve". A co to znamená??? Tady trochu odbočím. Sirius je kmotr Harryho Pottera a tudíž je zřejmé že je Harry příbuzný s Malfoyem. Ale teď se vrátím zpátky k Siriusi.

Jak už víte tak má velikou a podivnou rodinu. Bohužel jeho rodina není úplně úžasná. Polovina jeho rodiny bojovala proti Voldemortovi a polovina mu pomáhala. Třešeň na dortu tomu nasadila Belatrix Lastrangová když zabila svého bratrance Siriuse Blacka. Harry po Siriusově smrti chtěl Belatrix zabít ale my se ptáme proč to neudělal. To je trochu odbočka ale i tak. Proč to neudělal??? To je jeden z důvodů proč se od Voldemorta liší. On má dobré srdce. Ale Sirius je hl. téma tak zase k němu!! :-)

Sirius má ještě spoustu tajemství ale ty byste se měly dozvědět v Harry Potterovi. Pokud to nechcete číst tak si přečtěte článek o Siriusovi od té jiné (napíšu do komentů její jméno) blogerky.


https://sp.yimg.com/ib/th?id=JN.IwNI6vOzzSjSDH%2b6c%2bRB1A&pid=15.1&P=0&w=300&h=300

TAKHLE VYPADÁ SIRIUS BLACK!!!!

PS: až se naučím dávat obrázky tak tu budou...


DĚKUJU VŠEM ZA PŘEČTENÍ A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ ČLÁNEK KDE UŽ SNAD BUDE OBRÁZEK :-)

VAŠE VERČA KOST. JO A SNAD SE ČLÁNEK LÍBIL :-D

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Annabeth Chaseová: Očami J.K. Rowlingovej:
Lily a James sú obľúbený? Zabiť!
Cedric Diggory je najkrajší Bifľomorčan? Zabiť!
Sirius Black je najobľúbenejšia postava? Zabiť!
Dobby, slobodný škriatok? Zabiť!
Lupin,Tonksová a Fred Weasley? Zabiť,zabiť,zabiť!

smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.