Degeš píše blogísek :3

Anime... ^^

Čauky kulíšci! :) Dnes bych se ráda vyjádřila k novému zákonu, který si japonci přimysleli ^-^

Teď mě pochopí jen lidé co koukají nebo koukali na anime. Z důvodu copyrightu japonci ZAKÁZALI titulky s jazykama Evropský unie. Jinak hrozí pokuta 10 000 000 kč. Možná to chápu blbě ok :)...

Mně to nějak extra neštve, anglicky docela umím a prospěje mi, když si ji procvičím tak že budu koukat na anime s Engliš titulkami. Učím se trochu i japonsky, takže pár výhod to má. 

Jinak bych Vám ráda doporučila nějaké Anime co jsem si za poslední dobu oblíbila :3 : 

                                 1. FullMetal Alchemist, FullMetal Alchemist Brotherhood - Hrozně se mi líbí openingy                                          což je jednoznačný plus. Mám ráda i ten humor a zaujal mě i příběh a děj dané show.

                                 2. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - Příběh je záživný. Mám ráda chování jentolivých postav... Hlavně Leviho a Jeana... Nikdy jsem neměla ráda toto anime... :/ 

                                 3. Tokyo Ghoul - Gore byla vždy má oblíbená věc. Proto se mi líbí i tyto anime. Mimo to, že mám obří crush na Kanekiho, se hrozně těším na 3. sezónu.. Kanekiho chování se mi ze začátku nelíbilo ale potom se začal vybarvovat.. 

                                 4. No Game No Life - I když je to Ecchi (lehkej hentai, ale neprovádí se tam pohlavní styk) , tak mě show zaujala svým naivním humorem. Hlavně Shiro mě zaujala.

                                 5. Naruto  - Snad moje dětství. Naruto a Naruto Shippuden byla klasika. Ten Boruto je shit, přiznávám, ale Naruto byl i záživný a i každý tam měl svojí specifickou roli v seriálu. I povaha jednotlivých postav je suprová (kromě Sakury -_- )... Boruto mi zhnusil celý pohled na věc... :// 

Doufám, že se dnešní článek líbil a zatím MŇAU! :) 





 

Komentáře

AnkoVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

O tom zákoně je to blbost. Žádný není. Ale u nás jsou, krom Crew, samé fan-překladatelské skupiny, které si nenechávají platit od nás, ale taky nic neplatí za překlad. No, a nějaká taková německá skupina, která si práva kupovala a to všechno, začala všem těmhle fan-překladatelům posílat e-maily, že pokud nepřestanou, poženou je k soudu. A protože je fan-překlad (bez autor. práv) nelegální, tak by to byl jasný win pro ně. Z toho důvodu většina webů, kterým ten e-mail přišel, stáhla svoje překlady, aby neriskovali soud.

AnkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.