crazy blog

Naše názory na vás :D

Naz:Dar!

Nechceme vyjít z módy,tak uděláme menší ,,názorovku". Bude vždy o třech holkách. Pokud vás dáme do tohoto článku,pošleme vám to do zpráv.


Vejisek72

Je opravdu hodná a má super blog. Taky se s ní dobře povídá a má o všem co se na hpd děje velký přehled. Neumíme si bez ní hpd představit. Má vkus na profilovky. A co je na tom velice zajímavé,je jí devět. V devíti letech je opravdu pozoruhodné být takhle super. Ani jí nemáme co vytknout.


Chilli

Je opravdu skvělá. Dokonce tam skvělá,že jsme musely udělat speciální článek s věnováním pro ní. Je moc hodná. Také umí vyjádřit svůj názor. Také stojí za to si s ní psát. Její blog je ovšem něco. Jen škoda že je tam málo článků,jinak by byla opravdu dobrá. Zkuste se tam kouknout a posuďte samy.


Dagmar111

Je hodná a má hezký blog. Neznáme se s ní tak dobře jako třeba s Chilli,ale je taky fajn. Její blog je hezký,akorát až moc ujetý. Některé články jsou na takové normální úrovni,ale když má svůj den,zvládne napsat úplně boží článek. Moc si s ní nepíšeme,ale jako kamarádka rozhodně není k zahození.


Tak,to byl náš názor. Jen upozorňujeme,že vás sem dáme jen když nám budete připadat opravdu zajímavé. O Vejisek72 každý ví že je super,ale o někom třeba ne. Doufám že vám tenhle článek pomůže se rozhodnout,koho si po případě (ne)přidat do přátel.

Naz:Dar!


Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Vy mě pořád překvapujete!
A k tomu, že mám málo článků - to je pravda. U povídek mi strašně trvá nějakou vymyslet, nebo udělat její pokračování, aby bylo zajímavé.
A navíc mě přijde zábavnější články číst než je psát. Mnohdy se musím ke psaní dokopat a na to se mám moc ráda.smajl
Proto je jich tak málo.smajl

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.