crazy blog

Naše citáty♥

Naz:Dar!

Doposud byl náš blog spíše crazy! Dneska je tu článek o citátech,které jsme vymyslely. Je to proto,abyste viděly že umíme i jiné věci než psát crazy články. Doufáme,že se vám budou líbit. navíc,jsou z našich vlastních zkušeností. Užijte si článek!


Lidé jsou jako spadané listí a láska jako vítr. Vítr listy unáší pryč,ale některé se vracejí na stejná místa. Nějaké listy si kříží cestu,ale někdy se jeden odpojí. Každý může být z jiného stromu,ale vítr je k sobě vane. Když pak vítr dva listy přilepí k sobě,poletují navždy spolu,dokud se jen z nich nerozpadne. 

(Lucy)



Co je to život? To je všechno,ale někdy i nic. Je to smůla i štěstí,krása i hrůza. Skrývá se v něm spoustu nepopsatelných okamžiků.Je krátký či dlouhý,vleče se nebo ubíhá rychle. Některé věci se opakují,některé jsou nové. Život jako slovo,jsou prostě písmena. Je to pojem,který patří do hodin češtiny. Onen život je totiž jedním slovem nevyjádřitelný. Je to věc,kterou máme pořád u sebe,která je u všeho. Proto se nedá popsat slovem,ale pouze city.

(Ája)


Lidé vás NIKDY nebudou mít rádi takovou,jaká jste. Chtějí hezkou,chytrou a zábavnou dívku. To je ale nad naše síly a každá z nás má nějakou vadu. Ten kdo se s tím nedokáže smířit,nejspíš zapomíná že on sám je ještě horší. Proto buď sama sebou,lidé si zvyknou a dojde jim, že mají štěstí,protože nejsi stejná jako všechny rozmazlené,přelíčené a ukecané holky. Ty,jsi ty a nikdo jiný. Ty jsi originál.

(řekla Ája Lucy před prvním dnem na nové škole)


To jsou naše  "citáty". prosím piště do komentářů,jestli chcete další díl. Moc díky za vaši podporu,hezký weekend!

Naz:Dar!

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

To bylo nádherný...smajl
Teď jsem si vzpoměla (díky vám), že jsem vymyslela taky pár citátů. Mě se stačí podívat po různých věcech a už to vidím.smajl

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.