crazy blog

Lucyin pravdivý, děsivý příběh

Naz:Dar!

Máme tu trochu děsivý,ale pravdivý příběh,který se stal Lucy včera. Do komentářů prosím napište svůj názor. Víme že to mohla být jen náhoda,ale co když ne? Tady je to tak,jak to popisuje Lucy:


,,Nakupovala jsem vánoční dárky. Byla jsem pro poslední dárek u Číňanů. Vypadalo to tam divně,tak jsem hned po zaplacení utíkala pryč. Šla jsem domů okolo hřiště,které se vzhledem ke své poloze u zkrachovalého kina nazývá ,,hřiště u kina". Byli tam nějací divní kluci a kouřili cigarety.Trochu jsem se bála ,tak jsem přidala tempo.Najednou z jednoho domu vyšel pán. Byl bledý,měl přes hlavu kapuci a byl celý v černém. Omylem,opravdu omylem jsem zavadila pohledem  o jeho oči. Byly, přísahám že byly do žluta. Lekla jsem se a utíkala. Zamotala se mi hlava. Trochu se stmívalo,ta jsem už moc neviděla na cestu. Podlomily se mi nohy. Začala jsem lapat po dechu. Dusila jsem se.


Po chvilce jsem se konečně nadechla a běžela jsem domů. Zbytek cesty domů si nepamatuji."


Tak co? Myslíte že to byla náhoda,nebo se Lucy opravdu něco stalo,třeba že jí zhypnotizoval? Tak napište váš názor do komentářů,za každý budeme rády.

                ↓↓↓↓↓↓↓↓

Naz:Dar!                     

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Nechtěla bych kazil ,,sny" těm, co tomu věří, ale fakt v tom není magie.
Máte někdo kočku? Pokud ano, tak jste určitě někdy viděli, že když je tma a jen někde svítí slabé světlo, kočka má žluté zombieské oči, vypadá stašidelně. Stejně je to tak u toho pána.
A jak se říká : Strach má velké oči. Prostě tě přemohl strach a nebyla jsi schopna racionálně uvažovat ani moc ovládat své tělo.
Nikomu nenutím mou pravdu, ale drtivá většina paranormálních jevů se dá vědecky vysvětlit.smajl

ChilliTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.